Arribem per fi a un nou cap de setmana de competició oficial. Jornades 11 i 12 respectivament pels Primers Equips Masculí i Femení, que afronten dos desplaçaments difícils però alhora que presenten oportunitats de seguir escalant a les classificacions.

El primer a obrir foc serà el Femení, dissabte a les 19:15h, a camp del Llerona. Un duel on les vermell-i-negres tenen entre cella i cella repetir victòria, i sobretot guanyar lluny del Tubau després de tres desplaçaments consecutius sumant 2 empats i 1 derrota. Les santcugatenques hauran d’adaptar-se ràpidament a les reduïdes dimensions del terreny de joc, que sens dubte condicionarà per moments la disputa del partit.

L’equip, a seguir creixent
La fòrmula per afrontar la jornada 12 de Preferent Femenina, per l’entrenador Tono Cadevall, és clara:  “mantenir la línia ascendent”. Creu que les jugadores estan en un “moment bo de confiança i de motivació. La dinàmica d’entrenaments és bona i això ens dóna forces per sortir a competir amb la màxima ambició”. És conscient l’equip que haurà de treballar “amb i sense pilota” per endur-se tres punts claus.

El SantCu Femení és 6è amb 20 punts, mentre el Llerona ocupa la 9ª plaça amb 14 punts.


El Masculí jugarà diumenge, a les 12h, a camp de la Unificació Llefià. Un partit que ja és un clàssic de la Primera Catalana, i que és habitual que es disputi amb els dos equips a la part alta de la taula. Aquesta 11ª jornada, però, arriba amb els dos conjunts a la zona mitja-baixa del grup 2, però amb situacions oposades.

Mentre els locals acumulen 5 derrotes consecutives i han fet un canvi al capdavant de la banqueta, els santcugatencs arriben després d’una important victòria a domicili contra la Pirinaica, que ha donat ales als vermell-i-negres i ha demostrat que la paciència i la feina ben feta acaba donant els seus fruits.

Ojectiu, repetir sensacions
De cara al duel de diumenge, el tècnic Eric Chalamanch és conscient que “ens enfrontem a un rival que exigeix concentració màxima durant tot el partit, que té nou entrenador i que ens obligarà a oferir la nostra millor versió si volem sumar”. Tot i això, l’equip “està en dinàmica ascendent, amb confiança i vol sumar dues victòries consecutives per primera vegada a la temporada, i encara més si arriben totes dues fora de casa”. Per això, Chala explica que “serà clau tenir capacitat per dominar la pilota i trobar espais en camp rival, alhora que mantenir un bon to a nivell defensiu”.

El SantCu Masculí és 10è amb 12 punts, mentre el Llefià és 14è amb 10 punts.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat