El futbol, per fi, va donar una tarda d’alegries i victòries al Sant Cugat F.C. El Primer Equip Femení guanya contundentment a casa, el Masculí suma els primers +3 a domicili i, de postres, el Cadet A completa una fita històrica guanyant l’RCD Espanyol amb remuntada inclosa. Quin diumenge!

Anem a pams: el Masculí va imposar-se 0 – 2 a camp de la Pirinaica. Un duel molt igualat, on tots dos conjunts van buscar dominar amb el seu estil de joc, més directe en el cas dels locals, més associatius en el cas dels santcugatencs. Partits que, com marca el tòpic, es decidiria per petits detalls, i així va ser. Al 59′, Moha Traoré va aprofitar una errada defensiva dels del Bages per fer el primer gol visitant. Després, al 70′ de joc, la pissarra màgica de l’staff va servir perquè el mateix Moha anotés el segon i definitiu gol pel SantCu.

Celebració de la victòria 0 – 2 contra la Pirinaica // Sant Cugat F.C.

Aquesta victòria és la primera de l’equip lluny de la ZEM Jaume Tubau. Ara, el SantCu Masculí ocupa la 10ª posició al grup 2 de Primera Catalana, amb 12 punts. La propera estació d’aquest viatge, diumenge 26, a les 12h, a camp de l’Unificació Llefià, que és 14è amb 10 punts, i acumula 5 derrotes consecutives.


El Femení va fer-se fort a casa amb una contundent victòria 4 – 1 davant La Roca Penya Blanc-Blava. Uns tres punts vitals per les de Tono Cadevall no només a nivell de classificació sinó, sobretot, per l’aspecte mental.

La primera meitat va ser molt igualada, i tots dos equips intentaven dominar la possessió i passar més temps a camp contrari que no pas al propi. Al descans, però, es va arribar amb empat a 0. La dinàmica canviaria tot just arrencar la segona meitat. Minut 49′, penal a favor del SantCu i Ari Forment que enviava la pilota al fons de la xarxa. Un minut després (50′), Eli Romero (11 gols aquesta temporada) des de la frontal doblava l’avantatge. La bogeria no acabava aquí, perquè al 52′, les visitants també hi volien dir la seva i escurçaven distàncies amb un bonic gol de vaselina. Als deu minuts, al 63′ de partit, la incertesa es difuminava com la boira gràcies a un segon gol d’Ari Forment, també des del punt de penal. Ja a les acaballes del duel, Laura Sesé signava el definitiu 4 – 1.

Victòria que serveix al SantCu Femení per retallar distàncies a les primeres places i situar-se en 6ª posició amb 20 punts a la Preferent. El proper partit serà dissabte 25, a les 19:15h, al camp del Llerona, que ocupa la 9ª plaça amb 14 punts.


La traca final d’aquest cap de setmana de bogeria vermell-i-negra arribava després del partit del Femení, amb el duel de Cadet Divisió d’Honor entre Sant Cugat F.C. i RCD Espanyol.

El Cadet A celebra la victòria davant l’RCD Espanyol // Sant Cugat F.C.

Els de Kevin Catalán van treballar durant 80 minuts per competir de tu a tu amb un dels dos millors clubs de Catalunya en futbol formatiu, i caram si ho van aconsegui! Tot i que els blanc-i-blaus s’avançaven al marcador, el SantCu mai va perdre la cara al partit, i arribaven al descans amb empat a 1 gràcies a un remat de cap des de la frontal de la petita. A la segona meitat, exercici de patiment i d’ofici defensiu per, en una transició ràpida, anotar el 2 – 1 al 74′ i fer esclatar la graderia del Tubau. Fins al final del partit, va tocar mantenir el mur a l’àrea pròpia, i fins i tot hi va haver ocasions per ampliar distàncies. La victòria, però, es quedava al Tubau!

Enhorabona als tres equips. Seguim treballant!

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat