Aquest diumenge, 19 de novembre, serà un dia apassionant pel Sant Cugat i els seus Primers Equips. Tots dos competiran a la mateixa hora (16h), un a casa i l’altre a fora, amb l’objectiu de capgirar les dinàmiques de resultats negatius i tornar al camí de la victòria.

El Femení s’enfronta a La Roca Penya Blanc Blava a la ZEM Jaume Tubau en un partit importantíssim per mantenir-se enganxades a la part alta de la classificació. Les de Tono Cadevall (segon partit com a entrenador interí després de la marxa de Juli Garcia) afronten el matx amb ganes de tornar a tastar el sabor de la victòria després de 3 jornades consecutives sense fer-ho. Al davant, un conjunt amb pitjor ratxa de resultats, ja que les del Vallès Oriental porten 5 derrotes seguides.

Classificació de Preferent Femení, J10 // FCF.cat

Per fer-ho, la recepta de Tono és molt clara: “tornar a gaudir del joc i recuperar la il·lusió”. Assegura el Míster que les futbolistes vermell-i-negres estan “entrenant molt bé i molt endollades”, cosa que fa ser optimista de cara a “tornar a dominar el joc, passar-ho bé sobre la gespa i que es noti a l’hora de competir”. Només així, creu Tono, l’equip aconseguirà tornar a desplegar totes les armes ofensives i defensives que té.

El SantCu Femení és 6è a Preferent amb 17 punts. Per la seva part, La Roca és 13ª amb tot just 7 punts.


Per cert que tan bon punt acabi aquest partit, a les 18h, duel molt especial a la ZEM Jaume Tubau. El Cadet A de Divisió d’Honor rep l’RCD Espanyol. Una cita que arriba només 4 dies després de la visita de l’altre gran club de Catalunya, el F.C. Barcelona, en duel ajornat d’aquesta competició. Una festa que esperem gaudir amb tota la família SantCu a les graderies del nostre fortí! Qui no pugui venir a animar els nostres, podrà veure el partit per FCF.TV.


El Masculí visita a la Pirinaica en un partit vital pels d’Eric Chalamanch. Després de jornades dominant bona part dels moments de joc i creant ocasions per fer gols i sumar vàries victòries, els vermell-i-negres arriben a la jornada 10 de Primera Catalana acumulant 3 empats i 1 derrota els últims quatre partits. A més, fa tres setmanes que l’equip no aconsegueix trobar porteria rival.

Per això, els jugadors i l’staff tècnic porten tota la setmana preparant a consciència una visita a Manresa clau per tornar a escalar posicions a la taula. Al davant, un conjunt que tot i no estar massa lluny a la classificació, ha guanyat 2 dels seus últims tres partits.

Classificació del grup 2 de Primera Catalana, j9 // FCF.cat

La fórmula, el treball
L’entrenador santcugatenc, Chala, manté que la plantilla “està treballant molt bé i segueix creixent i evolucionant”. Per això, creu que “si aconseguim imposar-nos en el joc, traurem els primers tres punts fora de casa de la temporada”. El Míster reconeix que és hora d’encetar “una dinàmica guanyadora que necessitem per seguir mirant i donant passes cap endavant”. La victòria, però, passa per “treballar com a equip i individualment, i mostrar la millor versió de cadascú”.

El SantCu Masculí és 13è amb 9 punts, mentre la ‘Piri’ ocupa la 9ª plaça amb 11 punts.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat