Cap de setmana dur pels nostres Primers Equips.

El Masculí va perdre 0 – 1 a casa davant un Júpiter molt competitiu, i que va saber frenar l’ampli domini de la possessió vermell-i-negre. Un SantCu que va gaudir d’ocasions però que no va saber materialitzar, obligant el porter visitant a fer una doble aturada salvadora a la línia de gol. Al 68′ de partit, una rematada de cap dels barcelonins va acabar al fons de la xarxa local. Amb aquest partit, ja van tres jornades consecutives sense aconseguir perforar les porteries rivals.

Tot i això, en declaracions a Cugat.cat, el tècnic Chala deia que “el SantCu ho ha fet tot, només ens ha faltat el gol”. De fet, el Míster està convençut que una vegada entri la pilota, “la dinàmica canviarà per complet”.

La primera oportunitat per revertir aquesta situació, diumenge 19 de novembre, a les 16h, a camp de la Pirinaica. Serà el primer dels dos partits consecutius lluny de la ZEM Jaume Tubau, i l’objectiu serà el d’aconseguir la primera victòria a domicili de la temporada. Els del Bages ocupen la 10ª posició de la taula amb 11 punts. El SantCu Masculí baixa fins la 13ª posició amb 9 punts.


El Femení també va caure derrotat per 2 – 0 en la seva visita a l’Olímpic de Terrassa. Un duel marcat per les nombroses baixes a les files santcugatenques, i pel sobtat canvi a la banqueta després de la marxa de Juli Garcia.

El partit va desnivellar-se ben aviat. Al minut 5′, les locals s’avançaven al marcador, i al cap de quinze minuts, al 20′, doblaven distàncies. A partir d’aleshores, les vermell-i-negres ho van intentar amb totes les forces però no van ser capaces de donar la volta al duel.

Amb aquesta derrota, el SantCu Femení acumula tres jornades consecutives sense guanyar. A la classificació, cau fins la 7ª plaça amb 17 punts. El proper partit, diumenge 19 de novembre, a les 16h, a casa contra La Roca Penya Blanc-Blava, que ocupa la 13ª posició amb 7 punts, i ve en una dinàmica de cinc derrotes seguides. Una oportunitat perfecta perquè les de Tono Cadevall facin un gir de timó de 180º.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat