Després d’un cap de setmana on cap dels dos Primers Equips va aconseguir sumar una nova victòria, aquest fred cap de setmana de mitjan novembre ha de servir perquè tots dos conjunts recuperin sensacions i dinàmiques positives.

Una vegada més, la coincidència horària farà que dissabte a la tarda sigui una ‘Bogeria SantCu’.

A les 17:30h, el Masculí rebrà al Tubau al C.E. Júpiter. Un equip històric del futbol català que enguany torna a la Primera Catalana després del seu pas per Segona. Els d’Eric Chalamanch afronten aquest duel encadenant 4 jornades consecutives sense perdre, però amb tres empats seguits. Una dinàmica que fa que els vermell-i-negres vulguin tornar al camí de la victòria per enganxar l’afició a l’equip i, sobretot, enganxar-se a la part alta de la classificació.

Seguir millorant com a equip
Precisament per mantenir una dinàmica de sumes, ‘Chala’ creu que dissabte, el SantCu ha de sortir “amb màxima ambició sobre la gespa, amb solidesa en defensa i molta gana en l’aspecte ofensiu”. Al davant, un Júpiter “molt experimentat i amb jugadors de nivell alt” que obligarà els santcugatencs a mostrar “la versió més òptima possible”, segons el Míster. L’objectiu és “tenir les idees clares i seguir el camí de l’evolució que portem setmana rere setmana”. Així, diu Eric Chalamanch, “estarem més a prop d’endur-nos els tres punts”.

El SantCu Masculí és 10è a la taula amb 9 punts. Els de la Verneda son 9ens amb 10 punts.


També dissabte, a les 17:15h, el Femení visita el Terrassa. Un partit que serà especial, no només per l’estadi on es disputarà el duel, sinó per la recent marxa de Juli Garcia al capdavant de l’equip.

Imatge de l’estadi del Terrassa // Terrassa F.C.

Serà el primer duel que dirigirà Tono Cadevall com a entrenador interí, a l’espera de trobar la persona adequada per agafar el càrrec. Les santcugatenques arriben a aquest matx amb diverses baixes a la plantilla, amb una posada a punt a contrarellotge donades les circumstàncies, i amb moltes ganes de revertir la ratxa de dues setmanes consecutives sense conèixer la victòria.

Tono, a mantenir la dinàmica
Per preparar el partit amb les màximes garanties possibles, Tono reconeix que “l’equip haurà d’estar el més unit possible, i minimitzar l’impacte de les jugadores que no podran ser sobre la gespa”. Afegeix que “ens deixarem la pell per ajudar la plantilla a mantenir una línia ascendent i sumar el màxim de punts possibles” de cara a complir l’objectiu del club, que segueix sent el mateix des de l’inici de temporada.

El SantCu Femení és 4rt a Preferent amb 17 punts. El Terrassa ocupa la 7ª posició amb 13 punts.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat