Juli Garcia deixa de ser l’entrenadora del Primer Equip Femení del Sant Cugat F.C.

Una decisió presa “per motius personals” que Juli ha comunicat aquesta mateixa setmana a la coordinació esportiva, i també l’ha traslladat a la plantilla.

Des del Sant Cugat F.C. volem agrair la professionalitat que Juli Garcia ha tingut des del primer dia que ha vestit la samarreta vermell-i-negra, així com els aprenentatges aportats a les seves jugadores.

El balanç que Juli deixa a la banqueta del SantCu és de 5 victòries, 2 empats i 2 derrotes en 9 jornades disputades.

Temporalment, el coordinador de futbol femení del club, Tono Cadevall, agafa les regnes de l’equip mentre es completa la cerca de la persona adequada per agafar el relleu. La resta del cos tècnic del Primer Equip Femení segueix als seus llocs de treball.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat