El Primer Equip Masculí i el Femení empaten tots dos al darrer cap de setmana.

Tots dos equips jugaven a la mateixa hora, dissabte a la tarda, i els d’Eric Chalamanch i les de Juli Garcia no van poder endur-se els tres punts cap a casa.

El Masculí no va passar del 0 – 0 a casa contra Les Borges Blanques. Els lleidatans van proposar un partit molt seriós i tàctic que els vermell-i-negres no van poder desbloquejar, tot i tenir algunes ocasions clares de gol. L’àrbitre també va anul·lar un gol als visitants per una falta en atac a la sortida d’una falta lateral.

Amb aquest empat, el SantCu Masculí suma 8 punts, es manté a la 11ª posició i acumula tres jornades consecutives sense conèixer la derrota. La propera estació d’aquesta competidíssima Lliga de Primera Catalana, dissabte a les 18h a camp de l’Igualada. Els de l’Anoia ocupen el 13è lloc a la taula amb 7 punts.


El Femení va viure una muntanya russa d’emocions i futbol en la seva visita al Mpal de Nou Barris. Empat 2 – 2 contra una Guineueta que com a local es transforma en un equip lluitador i que no deixa escapar la mínima ocasió per fer mal a les rivals.

Les de Juli Garcia van avançar-se al marcador al 9′ de partit gràcies a Mireia Velasco. Semblava que s’arribaria al descans amb avantatge vermell-i-negra, però les visitants van restablir l’empat al 43′. A la segona meitat, la ‘Guine’ va capgirar el lluminós amb un gol al minut 67′, i quan semblava que les santcugatenques patirien la segona derrota de la campanya, Eli Romero (una vegada més ‘Eli’) va sortir al rescat de l’equip per fer el definitiu 2 – 2.

Amb aquest resultat, el SantCu Femení es manté en 4ª posició amb 17 punts, a dos del liderat de Preferent. Diumenge 5, a les 16h, duel d’altura contra el Mataró a la ZEM Jaume Tubau. Les maresmenques son 3es amb 16 punts, però amb millor ‘average’ de punts per haver disputat un partit menys.