Aquest dissabte, 28 d’octubre, serà una tarda d’autèntica bogeria pels amants del futbol.

Els Primers Equips del SantCu jugaran pràcticament a la mateixa hora, i coincidiran en horari amb els darrers minuts del Clàssic de Primera Divisió Masculina. Una gran ocasió per gaudir del Barça – Madrid des de la pantalla del mòbil mentre animes des de la graderia al Sant Cugat F.C.

El primer en entrar en escena serà el Masculí, que a les 17:30h rep les Borges Blanques a la ZEM Jaume Tubau. Un duel on els vermell-i-negres volen aconseguir la segona victòria consecutiva a casa, i puntuar per tercer partit consecutiu. Després de l’empat 1 – 1 a camp de l’Artesa de Lleida, és el segon enfrontament seguit contra equips de la demarcació. Conjunts sempre complicats per la seva fortalesa física i rigor tàctic. Si el SantCu s’endú la victòria, l’equip podrà començar a mirar la part alta de la classificació amb certa tranquil·litat.

L’equip, a sumar el 7 de 9
De cara al partit de dissabte, l’entrenador santcugatenc, Eric Chalamanch, creu que seran 90 minuts “claus per consolidar una dinàmica positiva”. Està convençut que “si som un equip reconeixible, i els jugadors donen el millor de si mateix, aconseguirem sumar els tres punts”. Chala reconeix que la plantilla “ha recuperat confiança aquestes darreres setmanes”, i creu que això serà determinant perquè es cuidin “tots els petits detalls dins i fora la gespa”. Al davant, un Borges Blanques “molt experimentat a  la categoria, que ve de guanyar el seu primer partit i que ens exigirà moltíssim”, assegura el Míster.

Graderia de la ZEM Jaume Tubau en un partit de Lliga // Sant Cugat F.C.

L’afició, clau de volta
Encara que estem a finals d’octubre, comença l’època de les crides a la família vermell-i-negra perquè ompli les graderies del Tubau. Chala demana “suport” a jugadors de futbol base, mares i pares perquè “vinguin a animar-nos i a gaudir del futbol amb l’equip”. Tots junts, diu l’entrenador, “aconseguirem portar el SantCu el més amunt possible”.

El Sant Cugat Masculí és 11è a la classificació amb 7 punts. Les Borges Blanques ocupa la 14ª posició amb 5 punts.


El Femení visita dissabte a les 18h el complicadíssim camp de la Guineueta. Un duel que obrirà la 8ª jornada de Preferent Femenina i que servirà per demostrar que s’ha aprés la lliçó del partit contra la U.E. Santa Susanna perquè les rivals no imposin el seu estil de joc directe.

Les de Juli Garcia arriben a la cita amb una ratxa de 10 punts de 12 possibles, i amb una dinàmica a domicili de dues victòries i només un empat. Les estadístiques, però, no serveixen de res si la feina del dia a dia no és òptima, i per això les jugadores santcugatenques s’encarreguen de treballar a cada sessió per seguir creixent individual i col·lectivament.

Juli Garcia dóna instruccions durant un partit // Sant Cugat F.C.

Consolidar-se com a equip
Precisament en aquest sentit, el pla de Juli Garcia per aquest cap de setmana és “mantenir la dinàmica de la passada jornada, on vam fer el millor partit de l’any”. Una versió del SantCu que serà imprescindible mostrar davant un conjunt de Nou Barris que “vindrà molt necessitat de punts”, i que “a casa i amb la seva afició es converteixen en un rival molt difícil de guanyar”, assegura Juli. De fet, la ‘Guine’ només ha sumat algun punt jugant com a local (1 victòria i 1 empat). Per això, l’objectiu de les vermell-i-negres serà el mateix que davant el Viladecans: “imposar-se amb la pilota, ser pacients, aprofitar les seves debilitats i minimitzar les seves fortaleses”.

El SantCu Femení és 4rt a la classificació amb 16 punts. La Guineueta ocupa la 15ª i avantpenúltima posició amb 4 punts.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat