Cap de setmana positiu pels Primers Equips del Sant Cugat F.C. on el Tubau ha tornat a ser un fortí i on la tornada del partit a domicili ha sigut amb un punt al sarró.

El Primer Equip Femení va guanyar per 5 – 1 al Viladecans en un partit molt complert de les de Juli Garcia. Amb la ràbia de l’empat de l’anterior jornada a camp del Santa Susanna, les vermell-i-negres van sortir a imposar-se des del primer minut a un rival que no posaria les coses gens senzilles.

Pinya del Femení abans del partit // Cugatmedia

Al 12′ de partit, Mònica Casado recollia una pilota morta dins l’àrea petita per afusellar la porteria rival. Les visitants empatarien pocs minuts després de penal, però la reacció del SantCu no es va fer esperar. Una altra vegada ‘Moni’, una altra vegada des de l’àrea petita, i una altra vegada en segona acció, feia el segon gol al 26′. A les acaballes de la primera meitat, potent xut des del punt de penal de Paula Bolta que pica a l’esquena d’una rival i va a l’escaire. Els segons 45′ les santcugatenques no abaixarien el pistó amb i sense pilota. Al 49′, servei llarg de banda, pentinada a la frontal d’Eli i desmarcada i definició perfecta d’Elena Benítez per fer el quart. I al 60′, golàs de la capitana, Eli Romero, també recollint una pilota a l’àrea petita, però en sel seu cas es regateja la portera i una defensa rival abans de fer el gol.

El resum del partit el podeu veure al web de cugat.cat.

L’entrenadora Juli Garcia reconeix que és el “millor partit que hem fet aquesta temporada”, però anima les jugadores a seguir treballant i a mantenir aquest ritme i intensitat sobre la gespa. I és que aquest proper dissabte, el repte serà majúscul. A les 18h, visita al complicadíssim camp de la Guineueta.

El SantCu Femení és 4rt amb 16 punts, mentre les de Nou Barris son a la 15ª posició amb 4 punts (tots ells aconseguits a casa).


El Primer Equip Masculí va sumar un punt després d’empatar 1 – 1 al camp de l’Artesa de Lleida.

Un marcador que podria haver estat perfectament diferent si a l’última jugada del partit, Chadi hagués pogut connectar la rematada dins l’àrea pràcticament sense oposició i que hauria significat la primera victòria a domicili de la temporada.

El SantCu es va avançar ben aviat al marcador, tot just als 6′ minuts de partit, mitjançant Ferran Roca. Quart gol de la temporada per l’extrem que torna a ser aquell jugador dominant i determinant que tots coneixem, i que actualment és el 3r màxim golejador del grup 2 de Primera Catalana. L’estat del terreny de joc no permetia cap dels dos equips practicar un futbol combinatiu, i això marcaria bona part del matx. De fet, en circumstàncies més ‘habituals’, quan els locals es van quedar amb un jugador menys, el partit s’hauria decantat pels vermell-i-negres. Tot i això, a un quart d’hora pel final, l’Artesa faria l’empat que a la postre seria el resultat final.

El camp de l’Artesa de Lleida, abans del partit // Sant Cugat F.C.

L’entrenador, ‘Chala’, lamenta que l’esforç i el “caràcter competitiu” de l’equip tingui “poc premi”. Assegura que els jugadors van saber adaptar-se a unes condicions de partit poc òptimes, i que van tenir ocasions com per endur-se els tres punts a l’autobús de tornada cap al Vallès.

Amb tot, el SantCu Masculí es manté 11è a la classificació amb 7 punts. El proper dissabte, a les 17:30h, les Borges Blanques visiten el Tubau. Els lleidatans ocupen la 14a posició amb 5 punts, i venen de guanyar el seu primer partit de l’any.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat