Cap de setmana important i de reptes pels Primers Equips del Sant Cugat en una nova jornada de competició oficial. Després d’una victòria i un empat, el Masculí i el Femení afronten dos duels contra dos rivals amb dinàmiques ben oposades. Tots dos partits es disputaran diumenge.

El Masculí agafarà la carretera i la manta per enfrontar-se a les 12h a l’Artesa de Lleida. Un rival amb qui només hi ha un punt de diferència a la classificació però que és l’únic equip del grup 2 de Primera Catalana que encara no coneix la derrota. L’objectiu, doncs, és claríssim. Que diumenge sigui la primera setmana on no sumin cap punt aquesta temporada.

El duel no serà gens senzill, però. A més de no haver perdut encara aquest any, els lleidatans compten amb una arma molt preuada en aquestes categories: un camp de gespa natural, en unes condicions que no seran perfectes i que obligaran els vermell-i-negres a adaptar-se a la superfície en temps rècord.

Imatge d’un partit com a local de l’Artesa de Lleida // Artesa de Lleida

L’equip, a consolidar el nivell
Per afrontar aquest desplaçament, ‘Chala’ diu que els jugadors estan “mentalitzats per donar el màxim nivell en un enfrontament difícil”. La plantilla és “conscient del rival que tindrà al davant”, però assegura que “si seguim el pla de partit, mostrem estabilitat i solidesa com a equip i a nivell mental”, el SantCu serà “reconeixible com a equip” i això farà que “tornem de Lleida amb els primers tres punts a domicili de la temporada”. Una victòria, a més, suposaria encadenar dues setmanes consecutives guanyant per primera vegada aquest any.

El SantCu Masculí és actualment 11è a la classificació amb 6 punts. L’Artesa de Lleida és 7è amb 7 punts.


Per la seva part, el Femení rep al Viladecans a les 16h al Tubau. Un duel de ratxes completament oposades i on les de Juli Garcia tenen una oportunitat magnífica per mantenir-se com un dels equips més forts de Preferent al seu estadi.

Les santcugatenques afronta aquest duel des de la part alta de la classificació, però sense mostrar ni un sol marge de confiança vers el rival. I és que les sis jornades que ja s’han disputat de competició oficial demostren que qualsevol equip pot trencar les travesses i sumar punts en partits on no partien com a favorites. El cert, però, és que les del Baix Llobregat encara no han sumat cap punt a domicili, i això el Sant Cugat intentarà aprofitar-ho.

Recuperar sensacions i agressivitat
Si hi ha alguna clau per afrontar el partit del diumenge, Juli Garcia, l’entrenadora vermell-i-negra té clara la recepta: “recuperar l’essència de l’equip, ser dominadores de la pilota i tenir ritme amb la possessió”. Juli assegura que “ens volem refer de l’empat a camp del Santa Susanna, on vam perdre dos punts”, i que això passa per tornar a fer-se fortes a un Tubau que ha de ser clau per assolir l’objectiu de la temporada. Tot i això, la Míster ja avisa que el Viladecans és un conjunt “fort i que a través del joc directe ens pot posar molts problemes”.

El SantCu Femení és ara mateix 4rt a la taula amb 13 punts, mentre el Viladecans és a la 15ª i penúltima posició amb 4 punts.