Primer cap de setmana des de fa un mes on tots dos Primers Equips han sumat punts.

El Primer Equip Masculí va tornar al camí de la victòria després de tres jornades consecutives perdent. Els de Chala es van imposar per 3 – 1 a la U.E. Tàrrega en una primera part excel·lent dels santcugatencs a la ZEM Jaume Tubau. Tres dianes des de dins de l’àrea tot just als 17 minuts de partit que van fer pràcticament impossible la reacció visitant.

Les millors imatges del partit les podeu veure al resum de Cugat.cat 

Amb aquesta victòria, el Masculí se situa 11è amb 6 punts al grup 2 de Primera Catalana. La propera jornada, primer desplaçament llarg de la temporada. Diumenge 22 d’octubre, a les 12h, visita a l’Artesa de Lleida, que és 7è amb 7 punts.


El Primer Equip Femení va empatar 2 – 2 al dificilíssim camp de l’A.E. Santa Susanna. Un duel marcat per les reduïdes dimensions del terreny de joc, i on les de Juli Garcia van haver de posar-se el “mono de treball” i remar fins al final per treure un punt.

Les locals es van avançar a la primera part amb dos gols, i a tocar del descans les vermell-i-negres van aconseguir reduir avantatge gràcies a Mireia Velasco. La mateixa Mireia s’encarregaria, al 57′ de partit, d’anivellar definitivament el marcador. Tot i haver aixecat un 2 – 0 en contra, l’entrenadora del SantCu creu que el balanç “no pot ser positiu”, ja que l’equip “només ha aconseguit competir durant 30 minuts”.

Al final de la jornada 6, el Femení és 4rt a la taula de Preferent amb 13 punts. Diumenge 22 d’octubre, a les 16h, el SantCU rebrà el Viladecans a la ZEM Jaume Tubau. Les del Baix Llobregat son avant penúltimes amb tot just 4 punts.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat