El cap de setmana previ a la Presentació oficial del Sant Cugat F.C. 2023-24 viurà una jornada vibrant per la família vermell-i-negra. Els dos Primers Equips juguen la tarda de diumenge, i ho fan contra rivals amb dinàmiques totalment oposades.

Prèvia de la J4 i J5 dels Primers Equips // Sant Cugat F.C.

El Primer Equip Femení s’enfrontarà a les 16h al Pontenc C.E. a la ZEM Jaume Tubau. Un duel on les santcugatenques arriben en 2ª posició de Preferent Femenina després de vèncer per un contundent 0 – 3 el Martinenc. Tres victòries en quatre jornades de les de Juli Garcia (només superades per l’invicte Levante las Planas ‘B’) que contrasten amb les tres derrotes consecutives que acumulen les de Sarrià de Ter (Girona).

No fer cas de la classificació
Per afrontar aquest matx, Juli Garcia assegura la intenció és mantenir la dinàmica positiva. “Seguim treballant amb ser més protagonistes i generar més en atac”, explica. L’entrenadora avisa que el Pontenc intentarà practicar un futbol més directe, i que amb les dimensions del Tubau pot ser “molt perillós si no estem atentes a les disputes aèries i les segones jugades”. De fet, Juli diu que és imperdonable pensar que serà un partit senzill, per molt que “la classificació digui el que digui a hores d’ara”.

El SantCu afronta la cinquena jornada de Preferent en 2ª posició a la taula, amb 9 punts. Les gironines ocupen la 15ª posició, avant penúltimes, amb només 3 punts.

Per cert que abans del partit del Femení, a les 14h, derbi santcugantec a la Preferent Infantil Masculina. L’Infantil ‘B’ del Sant Cugat rebrà l’Infantil ‘A’ del Júnior F.C. en el que serà el primer dels dos plats forts de diumenge a la tarda a la ZEM Jaume Tubau.


El Primer Equip Masculí jugarà a les 17h a camp de la U.D. San Mauro, actual líder del grup 2 de Primera Catalana. Un partit on els d’Eric Chalamanch volen recuperar les bones sensacions de l’inici de lliga, i demostrar al camp dels de l’Anoia que el potencial de l’equip és molt superior al que, de moment, mostra la classificació.

Martí Garcia en una acció d’un partit // Sant Cugat F.C.

Recuperar la dinàmica positiva
Per aquesta quarta jornada del campionat, ‘Chala’ té clar que l’objectiu és “reivindicar-se” després de dues derrotes consecutives contra Martinenc (3 – 0) i Sant Joan Atlètic de Montacada (1 – 2). Assegura el míster que el pla de partit el tenen molt clar, i que l’exigència ha de ser “màxima durant tot el partit”. Ens enfrontarem, diu Eric Chalamanch, a un rival “molt exigent i en un estadi on costarà molt treure punts”. Tot i això, el SantCu està “plenament convençut de quin és el full de ruta”, però que “cuidar els detalls i estar atents i en la millor versió durant els 90 minuts” serà clau perquè la “bona feina” que s’està fent als entrenaments es vegi reflectida en el resultat.

El SantCu Masculí és 12è a la classificació amb 3 punts, mentre el San Mauro és co-líder amb 7 punts de 9 possibles.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat