Nou cap de setmana de competició pels nostres Primers Equips. Després de patir dues derrotes l’anterior jornada, el Masculí i el Femení tenen dues grans oportunitats per tornar a sumar els tres punts.

El Masculí jugarà dissabte, a les 17:30h, a casa contra el Sant Joan Atlètic de Montcada. Un equip recent ascendit, que té un estil de joc molt definit i futbolistes que poden marcar la diferència. A més, venen de ser Campions de Catalunya Amateur aquest estiu. Un os ben dur de rosegar, al cap i a la fi. Els de Chala venen de perdre 3 – 0 a camp d’un dels principals candidats a l’ascens, el Martinenc, i voldran recuperar les bones sensacions del primer partit de lliga enfront el Joanenc, on es van endur la victòria per 3 – 1.

Per aquest partit, el tècnic Eric Chalamanch creu que serà clau “recuperar la idea de joc i la identitat que va mostrar l’equip durant la jornada inicial”. Les sensacions, diu el Mister, son “molt bones” i caldrà plasmar-ho sobre la gespa. “El rival té una idea molt clara de joc, compta amb jugadors molt experimentats a la categoria i ens obligarà a estar 100% concentrats per minimitzar les seves armes”. A més, Chala assegura que “la derrota contra el Martinenc ens servirà per créixer i millorar com a conjunt”.

‘Chala’ dona instruccions durant un partit // Sant Cugat F.C.

Omplir les graderies del Tubau serà, un dia més, clau perquè l’equip doni el seu màxim rendiment i aconsegueixi mantenir sà i estalvi el fortí santcugatenc. El SantCu Masculí és 10è a la classificació amb 3 punts, els mateixos que el St. Joan At. Montcada, que ocupa la 7ª posició.


Per la seva part, el Femení jugarà diumenge, a les 18h a camp del Martinenc. Un duel que comença a ser un clàssic entre tots dos equips. Les de Juli Garcia visitaran el nou Municipal del Guinardó set dies després que el Masculí, i amb l’objectiu de mantenir-se com a fermes aspirants a les primeres posicions de la Preferent Femenina. Després de la derrota 2 – 4 contra el Llevant les Planes, les vermell-i-negres buscaran tornar al camí de la victòria.

L’entrenadora santcugatenca, Juli Garcia, assegura que l’equip està “preparat” per “revertir el sotrac” patit el cap de setmana passat. Les jugadores, diu Juli, “estan treballant d’allò més bé” i la dinàmica de l’equip “és positiva i en línia clarament ascendent”. A més, la Mister reconeix que tant el cos tècnic com les futbolistes tenen ganes de “venjar-se” de la derrota patida contra el Martinenc a la Fase de Grups del Torneig dels Històrics aquest estiu.

El SantCu Femení és 3r a la classificació amb 6 punts, mentre el Martinenc és a la 14ª plaça amb només 3 punts.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat