Cap de setmana d’inici de Lliga. Cap de setmana de tornar a la ZEM Jaume Tubau per animar i gaudir del SantCu. Dissabte, a les 17:30h, el Masculí juga contra el Joanenc la primera jornada de Primera Catalana.

Els d’Eric Chalamanch arrenquen un curs apassionant i ple de reptes en un grup 2 amb rivals molt competitius. El projecte és nou però manté una base de jugadors 100% #MadeInSantCu. Futbolistes que senten el club com a propi, que des de ben petits han defensat la nostra samarreta i que saben què representa ser del Sant Cugat.

L’equip celebra un gol durant la pretemporada // Sant Cugat F.C.

L’equip també té cares noves. Els nous fitxatges completen una plantilla jove, de molta qualitat i amb ganes de demostrar la seva vàlua en aquesta categoria tan complicada. I a més dels nouvinguts, hi ha dos retorns que es podrien qualificar de ‘sonats’: els d’Arnau Benet i Marc Arnau. Dos santcugatencs de soca-rel, emblemes des de fa anys del Primer Equip del SantCu, que la temporada passada van marxar a l’estranger a estudiar, i que aquest any tornen amb més energia que mai a deixar-se la pell pel club del seu cor. Benet i Arnau tornen a compartir vestidor amb gent de la casa com Ferran Roca, Martí Garcia, Marc Capel, Manel Martí o Guillem Nadal.

‘Chala’, preparat pel repte
Hores abans de l’inici de la competició oficial, l’entrenador del Masculí assegura als mitjans del club que “l’equip té les idees molt clares del model de joc que vol aplicar”. Tot i els resultats de la pretemporada, aquestes primeres setmanes han servit per “formar una família, explicar i entrenar les idees de joc i que els jugadors les interioritzin”. De fet, el míster creu que “tenim una plantilla amb molta ambició, amb molta gana i amb confiança, per això el nivell d’entrenaments és tan alt”. Unes sensacions que porten a tenir una mentalitat “molt positiva” de cara a l’inici de lliga. “Estem molt convençuts del que estem fent i construint”, diu Eric Chalamanch.

‘Chala’ dona instruccions durant un partit amistós // Sant Cugat F.C.

I és que ‘Chala’ té clar des del primer dia quin ha de ser l’objectiu del Primer Equip Masculí: representar al màxim tots els valors i les essències del Sant Cugat F.C. i que “tot el futbol base se senti identificat amb nosaltres”. L’entrenador diu que “volem que l’afició ens ajudi durant tota la temporada, no només en les victòries sinó també en els moments més complicats”. Perquè això sigui possible, la fòrmula passa per “tenir un estil de joc reconeixible, que mostri tota la filosofia SantCu”. De fet, convertir la ZEM Jaume Tubau en un fortí serà “una de les claus” de la temporada, ja que “sumar fora de casa sempre serà difícil”.

La primera prova de foc per equip i afició, dissabte a les 17:30h contra el Joanenc. Sumar el primer +3 de l’any serà cosa de tots!

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat