Els Primers Equips Masculí i Femení ja tornen a treballar sobre la gespa de la ZEM Jaume Tubau. Aquesta frase posa el semàfor en verd de la temporada 2023-24 pel Sant Cugat F.C. en el que promet ser un any revolucionari i que afrontem ple d’il·lusió, energies renovades i màxim compromís amb aquest club i aquest escut.

Els primers a tornar a la feina, el Masculí, que de la mà d’Eric Chalamanch van començar els entrenaments el dimecres 16 d’agost. Unes primeres sessions de retrobaments amb els jugadors que han renovat amb el SantCu, de presa de contacte amb els nous companys de vestidor i, també, de les primeres sensacions amb la pilota. I amb un focus clàssic de les pretemporades: l’aspecte físic.

https://twitter.com/SantCugatFC/status/1692222475868778602?s=20

Els de Chala, de fet, ja han disputat el primer amistós de l’any, dissabte a la tarda a Vilafranca del Penedès, amb resultat d’empat a 0. Fins a l’inici de la temporada oficial de Primera Catalana el cap de setmana del 16 i 17 de setembre jugaran un total de 5 amistosos. Aquest és el calendari pels aficionats que vulguin començar a conèixer el SantCu 23-24:

Calendari de pretemporada del Primer Equip Masculí // Sant Cugat F.C.

I aquest dilluns 21 d’agost es posa en marxa el Femení de Juli Garcia. Ho fa amb un objectiu esportiu molt clar de cara a final d’any, i amb un altre de social i humà com és el de seguir demostrant que el futbol i l’esport femení tenen tan o més potencial i capacitats que el masculí.

El Femení disputarà un amistós aquest primer cap de setmana, que serà l’avantsala del plat fort de la pretemporada: el Torneig dels Històrics, que enfrontarà les santcugatenques a ni més ni menys que Martinenc i Júpiter. I el 10 i 11 de setembre, primera jornada de la Preferent Femenina.

Calendari de pretemporada del Primer Equip Femení // Sant Cugat F.C.

I pels que volgueu saber quins jugadors i jugadores formaran part de les plantilles dels nostres Primers Equips, estigueu atents a les xarxes socials del club pels diferents anuncis que estem publicant aquests dies.

Per cert que Masculí i Femení no són els únics que comencen a treballar. Aquesta setmana del 21 d’agost tornen a la feina: Juvenil A; Cadet A, B i C; Infantil A i B masculins; Filial i Juvenil A femenins; també els Preferents de Futbol 7.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat