El Primer Equip Masculí del Sant Cugat F.C. competirà la temporada 2023-24 al grup 2 de la Primera Catalana.

El sorteig de la Federació Catalana de Futbol ha definit un grup de 16 equips, amb alguns retrobaments amb rivals contra els que ja s’ha competit anteriorment, i d’altres de nous a la categoria.

Rivals del Sant Cugat al grup 2 de Primera Catalana // FCF.cat

Rivals ja coneguts: Turó la Peira, U.D. San Mauro, F.C. Pirinaica, C.F. Igualada, F.C. Martinenc, Unificació Llefià, U.E. Tàrrega.
Nous rivals: C.E. Alguaire, C.E. Artesa de Segre, C.F. Artesa de Lleida, C.F. Borges Blanques, U.E. Castellar, F.C. Joanenc, C.E. Júpiter, U.E. Sant Joan de Montcada.

EL MÍSTER, PREPARAT PEL REPTE
Una vegada coneguts els rivals per la temporada vinent, l’entrenador del Primer Equip Masculí, ‘Chala’, creu que serà un grup “molt competitiu, igualat, amb grans rivals i desplaçaments molt durs. Afrontarem la temporada buscant ser un equip molt reconeixible i, sobretot, ser el màxim de competitius possible davant tots els equips i a tots els camps de la lliga”.

A falta de conèixer la setmana vinent el calendari de partits, i els possibles canvis d’alguns dels rivals, la primera jornada es disputarà el cap de setmana del 16 i 17 de sembre.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat