Juliana Garcia ‘Juli’ (Barcelona, 1988) serà la nova capitana del vaixell del Primer Equip Femení del Sant Cugat F.C. 

La Junta Directiva i la Coordinació esportiva han decidit apostar per la seva figura “per l’experiència que té en el món del futbol, especialment del futbol femení”. Se la considera una persona amb “una gran quantitat de coneixements sobre el joc”, i el club creu que és el perfil indicat per fer “una passa endavant a nivell de rendiment”, amb un objectiu clar que és el d’aconseguir l’ascens tan desitjat a Primera Divisió Nacional. com una garantia de “rendiment immediat i

‘Juli’ és una entrenadora amb molta experiència i coneixements en el món del futbol, tant a nivell futbol base com a nivell d’etapes més enfocades a la competició i el rendiment. Especialment ha forjat la seva carrera en el futbol femení:
– R.C.D. Espanyol de Barcelona (2009 – 2017) / Futbol Base femení
– C.F. Damm (2017-2021) / Futbol Base femení
– C.E. Seagull (2021) / Primer Equip femení
– Terrassa F.C. (2022-2023) / Primer Equip femení i Coordinació de Futbol Femení

De fet, el Terrassa F.C. de Juliana Garcia s’ha enfrontat en 4 ocasions al SantCu aquest any, i ha estat sempre un dels conjunts que més en problemes ha posat a les jugadores vermell-i-negres.

A més, els coneixements futbolístics de la nova entrenadora vermell-i-negra fan que no només sigui una cara coneguda de les banquetes del futbol català. És també una habitual dels mitjans de comunicació esportius, on fa anys que analitza i comenta partits de futbol a la CADENA SER, RADIO MARCA, TELEDEPORTE o ESPORT 3.

JULI, EMOCIONADA AMB EL PROJECTE
La nova entrenadora vermell-i-negra assegura que arriba al Sant Cugat “molt il·lusionada amb el projecte”. Juli reconeix que “és tot un repte capitanejar un projecte que porta temps treballant i evolucionant molt bé el futbol femení”. L’entrenadora creu que és vital tenir una estructura de Primer Equip “consolidada, amb jugadores que s’identifiquen amb els valors i la filosofia SantCu, que fa anys que treballen juntes i que, a més a més, tenen un nivell futbolístic molt alt”. I és que ni el club ni Juli amaguen que l’objectiu de la temporada 2023-24 ha de ser, és i serà un de sol: l’ascens. Per això, la capitana del vaixell creu que la seva experiència pot ser “un valor afegit a l’hora de donar un plus de competitivitat, exigència i compromís a totes les jugadores”. I això només es podrà assolir a través de la “millora individiual i col·lectiva en el dia a dia”. Això sí, Juli també destaca que al Sant Cugat “no tot va de guanyar o perdre, sinó de fer-ho amb uns valors molt concrets” que assegura admirar i compartir al 100%.

Juliana Garcia ja ha conegut a les futbolistes santcugatenques. Aquesta setmana es faran dos entrenaments per començar a preparar la propera temporada, i els propers dies i setmanes la nova entrenadora, juntament amb la Coordinació esportiva, acabarà de confeccionar la plantilla que buscarà l’ascens a Primera Divisió Nacional.

Benvinguda al Jaume Tubau, ‘Juli’. Els teus encerts seran els nostres. 

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat