Dissabte 17 de juny, el Sant Cugat F.C. celebra una nova edició del Torneig Femení. Enguany s’emmarca dins de la 16ª Edició del Memorial Jaume Tubau i la 36ª Edició del Torneig Ciutat de Sant Cugat.

Des de les 9 del matí fins les 15h, 16 equips de categoria Aleví i Infantil disputaran aquest torneig amistòs a les instal·lacions de la ZEM Jaume Tubau.

El format serà de dos grups de 4 conjunts per cada categoria. Tots els partits s’englobaran dins d’una Fase de Grups que determinarà la classificació de cada equip. Es donaran 3 punts per cada victòria, 1 punt per empat i 0 per la derrota.

Els Premis seran els següents: Trofeu als primers classificats de cada grup / Trofeu a l’equip menys golejat del torneig / Trofeu a la màxima golejadora

Pel que fa als clubs que participaran al Torneig Femení del SantCu: 4 equips Sant Cugat, 3 equips P.B. Barcino, 2 equips C.E. Mercantil, C.E. Europa, Maurina Egara, E.F.B. Ripollet, Penya Blanc Blava La Roca, Cercle Sabadellès, E.F. Barberà – Andalucía i Sant Pere de Ribes.

Us animem a que acudiu a les graderies del Tubau per gaudir del bon joc de totes les futbolistes que participaran al Torneig.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat