La Junta Directiva, la Direcció i la coordinació esportiva del Sant Cugat ha decidit que Eric Chalamanch serà el nou entrenador del Primer Equip Masculí la temporada 2023-24.

El club valora de ‘Chala’ el nivell de preparació com a tècnic, el grau de coneixement del club i la seva filosofia. Se’l considera un líder dins i fora del vestidor, i mostra una ambició i ganes de progressar en el món del futbol que el fan l’escollit per a liderar el buc insígnia de l’entitat. A més, coneix bona part dels jugadors que conformen el Primer Equip Masculí, ja que amb diversos d’ells va assolir l’ascens del Juvenil ‘A’ a Preferent.

‘Chala’ és un entrenador fet i crescut a la ZEM Jaume Tubau, té impregnada a les venes i al cap la metodologia SantCu. Des del 2020, és una peça clau de l’estructura tècnica del club, on hi ha desenvolupat diverses tasques:
– 1r Entrenador Juvenil ‘A’ (temporada 21-22)
– Coordinador etapa Juvenil – Amateur (temporada 21-22 / 22-23)
– 1r Entrenador Cadet ‘C’ (temporada 22-23)
– 1r Entrenador Filial Masculí (temporada 22-23)

Chala dóna instruccions durant un partit del Filial Masculí // Sant Cugat F.C.

Precisament aquest cap de setmana, ‘Chala’ s’ha proclamat Campió de Lliga amb el Cadet ‘C’, assolint un ascens a Preferent històric pel club (tindrà per primera vegada un Cadet a Divisió d’Honor i dos a Preferent). Amb el Filial Masculí, el nivell de joc ha estat altíssim durant tota la temporada.

https://twitter.com/SantCugatFC/status/1662923672590401538?s=20

Des d’aquesta setmana i fins al mes d’agost, Eric Chalamanch s’encarregarà de confeccionar la plantilla del Primer Equip Masculí que competirà a la Primera Catalana l’any vinent. De la mà de l’àrea de coordinació i la Direcció Esportiva, decidirà les altes, les baixes i les renovacions d’un equip que tindrà un únic objectiu: ser a la part alta de la classificació i lluitar per l’ascens a SuperLliga.

‘CHALA’, IL·LUSIONAT AMB EL PROJECTE
Una vegada s’ha fet oficial el seu ascens a la banqueta del Primer Equip Masculí, Éric Chalamanch reconeix que fa realitat “un somni” des que vaig fitxar pel Sant Cugat F.C. Un repte que afronta amb “màxima il·lusió”, diu. El principal objectiu del nou cos tècnic serà “que tots els nens i nenes que vesteixen la vermell-i-negra, entrenadors i famílies de la casa” se sentin “orgullosos” de com els representem com a Primer Equip. És una “responsabilitat”, assegura el tècnic, ser el màxim representant de tota una generació d’entrenadors SantCu. Alhora, el des d’avui capità de la nau vol “agrair la confiança” que Junta Directiva i Direcció esportiva ha dipositat en la seva figura per liderar aquest projecte.

COS TÈCNIC PER DECIDIR
Les properes setmanes també es farà oficial l’estructura del cos tècnic que acompanyarà ‘Chala’ en aquesta nova aventura. Serà un staff format per gent de la casa i que coneixen a fons la filosofia i metodologia del Sant Cugat F.C.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat