L’etapa d’Oriol Alcázar al capdavant del Primer Equip Masculí acaba amb victòria i remuntada 4 – 2 davant l’Atlètic Lleida.

Punt i final a una etapa de 3 anys on el buc insígnia del club ha rendit a un extraordinari nivell a la Primera Catalana.

Oriol Alcázar va agafar les regnes del club l’agost de 2020, en plena pandèmia i després de l’ascens del SantCu de Segona a Primera Catalana.

Oriol i Àlex celebren un dels gols del partit vs. Atlètic Lleida // Sant Cugat F.C.

Des del primer moment, l’equip ha desenvolupat un estil de joc representatiu al 100% de la Filosofia Sant Cugat. Un model que ha fet que el Masculí hagi estat a les portes en dues ocasions d’assolir l’ascens.

La primera va ser la temporada 2020-21. El SantCu va quedar-se a només tres punts de jugar la promoció d’ascens, després de protagonitzar un trepidant frec a frec amb la Guineueta al subgrup 1.A de Primera Catalana.

Classificació final de Primera Catalana, Temp 20-21 // www.resultados-futbol.com

La següent temporada, la del 2021-22, el SantCu va seguir sent un dels millors equips de la categoria, assolint una 5ª posició final al grup 2 de Primera Catalana. Aquesta darrer curs, l’equip ha lluitat pràcticament fins l’últim moment per una de les places que donen accés a la nova SuperLliga Catalana. Finalment no s’ha pogut aconseguir l’objectiu que s’havia marcat el club en una de les temporades amb més nivell competitiu dels últims anys del futbol català. La lluita per obtenir un dels bitllets per aquesta nova categoria ha estat aferrissada i els detalls han marcat el destí final del Sant Cugat.

VERMELL-I-NEGRE DE SOCARREL
Oriol Alcázar és, sens dubte, la definició de què és ser del SantCu. Com a futbolista, va formar-se a la base del club fins a ser un dels puntals del Primer Equip Masculí que va pujar a Primera Catalana la temporada 2011-12 en una promoció d’ascens d’infart davant el Turó de la Peira. Com a entrenador, després d’una etapa de dos anys i mig a les categories inferiors de la Selecció de Tailàndia va tornar a casa seva per tancar el cercle vermell-i-negre.

Oriol Alcázar, somrient amb el seu fill en braços // Sant Cugat F.C.

A mode d’acomiadament, l’Uri vol dedicar una carta oberta a tota la família del Sant Cugat F.C.:

“Escric aquesta carta amb un nus a la gola per dir adeu i acomiadar-me del club de tota la meva vida, el SantCu. 

Vaig arribar-hi amb només 4 anys i he gaudit d’aquest esport com a jugador i com a entrenador. Després d’anys entrenant a diferents equips he tingut la sort de tornar i dirigir el Primer Equip Masculí del Sant Cugat.

El que he viscut aquests anys mai no ho podré agrair suficient. I això és l’únic que vull plasmar a través d’aquestes línies: GRÀCIES.

Gràcies a la gent que treballa dia a dia pel club, a tota la Junta Directiva per ser sempre un suport gegant i per apostar per mi des del primer dia, donant-me l’oportunitat de viure aquesta etapa i ser tan feliç aquí. Sou la base de tota aquesta família i m’enduc molts moments amb cadascú de vosaltres. 

Gràcies a tots els companys i entrenadors amb qui he tingut el privilegi de compartir tots aquests anys. Sempre he pensat que els clubs no es fan grans per l’escut que porten a la samarreta, sinó per la gent que hi treballa. I en això, el SantCu és referència gràcies al nivell de la gent que en forma part. I és que a més de companys, també m’enduc amics. 

I per acabar, gràcies als principals protagonistes de tot plegat: els jugadors. He après i gaudit una barbaritat amb tots i cadascun de vosaltres. He pogut dirigir grans jugadors però sobretot, a grans persones durant aquests 3 anys. I aquestes són les coses que donen valor a aquesta professió.  

Això no és un adeu, és un fins aviat. Soc vermell-i-negre. Soc del Sant Cugat”.

MOLTES GRÀCIES, BERNA
A més d’Oriol Alcázar, també tanca la seva vinculació amb el Sant Cugat F.C. el fins ara delegat del Primer Equip Masculí, Bernabé Fernández González, molt més conegut com a ‘Berna’. 28 anys de passió i dedicació vermell-i-negra que arriben a la fi per motius personals. ‘Berna’ vol agrair a “tot el club, especialment els jugadors del Primer Equip, el tracte rebut durant tot aquest temps. A alguns jugadors els he vist crèixer des de petits fins a ser part important del club sobre la gespa i com a entrenadors. Sempre seré un vermell-i-negre més“.

El President Llorenç Santasusagna entrega una placa commemorativa a ‘Berna’ // Sant Cugat F.C.

Els propers dies, el Sant Cugat F.C. anunciarà qui serà agafarà el relleu d’Oriol Alcázar a la banqueta del Primer Equip Masculí. Serà algú que porta incorporada al 100% la Filosoia SantCu.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat