Aquest dissabte, la ZEM Jaume Tubau serà l’escenari de dues autèntiques finals. I es disputaran una rere l’altra. Els protagonistes, el Cadet ‘C’ i el Primer Equip Masculí del SantCu. Una tarda de futbol on esperem que ens acompanyeu tots i totes per donar l’empenta necessària als nostres equips perquè aconsegueixin els seus objectius.

El Masculí rebrà a les 18h el Sabadell ‘B’. Un duel que representa l’últim tren per mantenir vives les aspiracions d’accés a SuperLliga la temporada vinent. Els d’Oriol Alcázar ocupen la 9ª posició amb 37 punts, a cinc de l’ascens, mentre els sabadellencs són 6ens amb 41 punts (a un de les posicions de privilegi). Amb només una victòria en les darreres set jornades, el Sant Cugat afronta a casa un partit ple d’emoció i tensió. I ho farà, sens dubte, amb l’ajuda de l’afició vermell-i-negra que omplirà les graderies del Tubau.

Imatge de la graderia durant el Sant Cugat – Guineueta // Sant Cugat F.C.

Guanyar el Filial del Sabadell significaria retallar-los distàncies i seguir amb vida en la cursa per l’ascens a falta de només dues jornades pel final de la Primera Catalana. A l’anada, derrota per 2 – 1 en l’últim sospir després de jugar més de 60′ minuts amb un menys per l’expulsió de Marc Capel.

Just abans d’aquest matx, el Cadet ‘C’ disputarà el seu partit. Serà a les 15:40h contra el Fruitosenc. El context? Líder contra segon classificat, només 3 punts de marge entre un i altre i tres jornades per acabar la Lliga de Primera Divisió Cadet. Una victòria de l’equip dirigit per Joel Bravo i Éric Chalamanch deixaria molt encarrilat el títol de Lliga amb el conseqüent ascens a la categoria Preferent (on ja competeix el Cadet ‘B’).

Plantilla del Cadet ‘C’ // Sant Cugat F.C.

Des del Sant Cugat F.C. fem una crida perquè la ZEM Jaume Tubau torni a ser una autència olla a pressió tenyida de vermell-i-negre, i que d’aquesta manera els nostres futbolistes surtin a la gespa amb un plus extra de motivació per aconseguir guanyar els partits.

Pel que fa al Primer Equip Femení, visita diumenge a les 12:15h el camp de l’Igualada. Les de Nacho Casanova afronten aquest partit amb l’esperança de trencar una dinàmica de tres derrotes consecutives que ha esborronat les opcions d’ascens de l’equip a Primera Divisió Nacional.

Foto de família Primer Equip Femení // Sant Cugat F.C.

Davant la situació, l’objectiu de l’equip és un de sol: competir amb totes les de la llei davant les líders de la Fase d’Ascens (i màximes favorites a proclamar-se campiones de lliga). De fet, a l’anada al Tubau ja es van endur la victòria per 1 – 0 en un partit d’allò més entretingut, i és l’únic equip que ha sigut capaç de sumar els tres punts contra les de l’Anoia en aquesta segona fase de competició. I si ens remuntem a la Fase Regular d’aquesta Preferent Femenina, el SantCu ja va guanyar l’Igualada per 5 – 3 a casa. En canvi, en la jornada disputada a l’Estadi de Les Comes, les locals es van endur els tres punts per 2 – 1.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat