En només dues setmanes, aquest esport que tant estimem i ens fa gaudir ens ha mostrat que també té una cara on el patiment i els contratemps són protagonistes. Això és el que li ha passat al Primer Equip Femení i al Masculí, que han vist com les respectives opcions d’ascens es difuminen i molt.

El Masculí va caure 2 – 0 a camp del Mollerussa. Una visita a camp del líder on el resultat final no mostra els mèrits que va fer l’equip d’Oriol Alcázar per endur-se, com a mínim, un punt de tornada a Sant Cugat. Un partit on tots dos equips necessitaven guanyar per diferents motius: els santcugatencs per tornar a acostar-se a les posicions de SuperLliga, i els locals per deixar pràcticament certificat el Campionat de Lliga.

El duel va quedar marcat des de l’inici, amb un gol a pilota aturada tot just als 8′ minuts de partit. A partir d’aleshores, el domini de la possessió seria pels vermell-i-negres, però sense aconseguir generar ocasions clares a l’àrea rival. La mateixa tònica es mantindria a la segona meitat, però amb un condicionant que posava encara més difícils les coses pel SantCu. L’àrbitre expulsava Antoni tot just al 50′ de partit per doble groga. Tot i això, el Sant Cugat ho seguiria intentant fins al 90′, quan els locals van sentenciar el partit i, pràcticament, segellar el títol de campions i conseqüent ascens directe a Tercera Divisió RFEF (són líders amb 6 punts d’avantatge més el ‘goal average’ particular amb el Rubí, segon classificat).

Per la seva part, el Sant Cugat és 9è amb 37 punts, a 5 de les posicions d’accés a SuperLliga. Falten només tres jornades per disputar-se i hi ha set equips amb opcions d’aconseguir els dos últims bitllets per l’ascens.

Classificació del grup 2 de Primera Catalana, J27 // FCF.cat

Seran partits plens de tensió i emoció, sobretot els enfrontaments directes. Dissabte, a les 18h, al Tubau s’hi viurà un d’ells. Sant Cugat – Sabadell amb la missió d’exprèmer les opcions fins a l’última gota. Us necessitem a tots per aconseguir-ho.

El Femení va perdre 1 – 2 a casa contra el Porqueres. Un enfrontament marcat per les dues derrotes consecutives que havien tingut les de Nacho Casanova, i que les havien allunyat de la cursa per l’ascens amb l’Igualada. Una situació que es va notar i molt sobre la gespa, més sabent per avançat els resultats de les seves rivals. Laura Sesé, al 41′ de partit, va anivellar el marcador just després que les visitants s’avancessin cinc minuts abans amb un gol de penal. A la segona meitat, un solitari gol de les del Pla de l’Estany va situar el 1 – 2 final que les vermell-i-negres no van poder capgirar com sí que havien fet en jornades anteriors.

Ara, el Sant Cugat ocupa la 4ª posició amb 51 punts, a 11 punts del líder Igualada quan en falten tot just 12 (4 jornades) per disputar. Diumenge, a les 12:15h, visita precisament al camp de l’Igualada amb un únic objectiu: competir al màxim i demostrar, una vegada més, que poden guanyar a qualsevol equip.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat