Després d’un cap de setmana que va ser molt cruel pels nostres Primers Equips, arriba una nova jornada i una nova oportunitat per recuperar sensacions de cara al final de temporada. Tots dos conjunts jugaran diumenge, i tot i que les circumstàncies no son les millors, i que el somni de l’ascens ha quedat una mica difuminat després dels últims resultats, el Sant Cugat F.C. mai no es rendeix i els i les jugadores vermell-i-negres ho donaran tot sobre la gespa per endur-se la victòria.

El Masculí visita diumenge a les 17h el camp del Mollerussa. La sortida més complicada de la temporada pel rival que hi haurà al davant i pel context de la competició. Els d’Oriol Alcázar arriben en 8ª posició a la taula amb 37 punts, a 4 de les posicions que donarien accés a la SuperLliga. Ara bé, els lleidatans lideren el grup 2 de Primera Catalana amb 61 punts, sis més que el seu més immediat perseguidor. Si guanyen, el conjunt entrenat per Jordi Cortés deixarà pràcticament segellat el títol de Campió i el conseqüent ascens directe a Tercera Divisió RFEF.

La missió del SantCu serà doble, doncs.  D’una banda (i la més important), intentar sumar punts en un camp dificilíssim on encara no hi ha guanyat cap equip visitant per no desenganxar-se definitivament de la lluita per la SuperLliga. I de l’altra, la de posar aigua al vi a la festa que es viurà a les graderies de Mollerussa, i obligar els locals a ajornar les celebracions. Al partit d’anada, el resultat va ser de 2 – 4.

El Femení rep diumenge a les 16:15h al Porqueres. Un duel on serà clau com l’afrontin mentalment les jugadores de Nacho Casanova després de la derrota de la setmana passada contra el Girona (3 – 4 a l’afegit). A falta de cinc jornades pel final de la Fase d’Ascens, el Sant Cugat ocupa la 3ª posició amb 51 punts, a 8 de les líders Igualada.

Pel que fa al Porqueres, les del Pla de l’Estany arriben a la ZEM Jaume Tubau també amb relativament poques opcions de lluitar per l’anhelat ascens. Tot i això, el duel estarà farcit de bon futbol i intensitat sobre la gespa. I és que en aquest últim mes de competició poden passar moltes coses i les de Nacho Casanova encara han d’afrontar duels directes amb les rivals de la part alta de la Lliga. Com en tot a la vida, mai es poden abaixar els braços. Com a prova, l’empat 3 – 3 a l’anada contra el Porqueres després d’anar perdent durat molts minuts de partit.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat