Ja fa setmanes que parlem de la importància de sumar victòries cada jornada. Cada vegada queden menys partits, el marge d’error es redueix i la tensió es fa més palpable entre jugadors, jugadores i staff’s tècnics.

Aquest cap de setmana, però, és el més important de tots els que queden. No només per la filosofia de “partit a partit”, sinó que tan pel Primer Equip Masculí com pel Femení, els tres punts són l’única via possible per mantenir ben vives les opcions d’ascens. I, a més, tots dos conjunts juguen al temple, a la ZEM Jaume Tubau.

Cartell previ als partits del Primer Equip Masculí i Femení // Sant Cugat F.C.


El Masculí s’enfronta dissabte, a les 18h, a la Guineueta
. Un partit on hi ha moltes, moltes coses en joc. Un duel on els d’Oriol Alcázar tindran al davant el rival que ara mateix marca l’última de les posicions d’accés a SuperLliga Catalana per la temporada vinent. Setè classificat amb 37 punts, si el SantCu surt victoriós del matx passarà als de Nou Barris, que ocupen la 5ª plaça amb 39 punts.

Classificació del grup 2 de Primera Catalana, J25 // FCF.cat

Un duel on els vermell-i-negres hi arriben després de guanyar al Balaguer per 0 – 2 i trencar una ratxa de 4 partits sense vèncer. A més, el SantCu acumula dos duels com a local que no guanya, i necessita fer-ho per igualar, com a mínim, el ‘goal average’ particular amb la Guineueta. A l’anada, els barcelonins es van imposar per 1 – 0 en un duel molt dur i que només va decantar un gol a la sortida d’un servei de cantonada just començar la segona meitat. De ben segur que el de dissabte serà també un partit ple d’intensitat i on la concentració i la minimització de les errades seran claus perquè el marcador sigui favorable.

Els capitans de l’equip, en nom de tot l’equip, han fet una crida a la família santcugatenca perquè les graderies del Tubau estiguin plenes de gom a gom en aquesta tarda de dissabte primaveral. Amb l’afició fent suport als jugadors, la missió serà una mica menys difícil d’assolir.

El Femení disputarà el seu partit diumenge a les 18h, també a casa, contra el Girona. Serà la tornada de l’històric partir del 5 de març a Montilivi. Un matx marcat per la imperiosa necessitat de les de Nacho Casanova de mantenir la dinàmica victoriosa al Jaume Tubau per seguir amb vida en la frenètica cursa per l’ascens a Primera Divisió Nacional.

Després de perdre per primera vegada en aquesta Fase d’Acens per 4 – 2 contra el Cerdanyola, les santcugatenques reben les gironines amb una única missió: tres punts més al sarró. A més, l’equip saltarà a la gespa sabent d’avantmà els resultats d’Igualada i AEM Lleida ‘B’, els dos principals rivals. Abans del cap de setmana, el SantCu és 2n amb 51 punts, mentre l’Igualda en suma 56 i l’AEM 50.

Classificació de Fase d’Ascens, J8 // FCF.cat

Al partit d’anada contra el Girona, el resultat va ser d’empat 2 – 2 en un duel igualat i on vam viure 4 golassos de molt bella factura. Tant de bo al Tubau es torni a veure un gran partit de futbol. Això sí, amb victòria final pel conjunt local. I per si a algú se li ha oblidat o vol recordar com va ser jugar a Montilivi, al Flickr del club hi trobaran totes les fotografies.

Jugadores i staff tècnic del Femení demanen també el suport de totes i tots els membres de la família Sant Cugat F.C. per seguir remant units en aquesta temporada tan i tan vibrant que estem vivint.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat