El Cadet ‘A’ del Sant Cugat F.C. jugarà la Copa Catalunya per primera vegada a la seva història.

L’equip de Miki Rega ha aconseguit la classificació matemàtica per aquesta competició, on hi participen els 8 millors equips de Divisió d’Honor Cadet. Els vermell-i-negres estan signant una temporada absolutament històrica entre els 16 millors clubs de Catalunya de l’etapa Cadet.

A falta de 4 jornades pel final de la competició, el Cadet ‘A’ del SantCu és 3r amb 48 punts. Li treu quatre d’avantatge al 4rt classificat (ni més ni menys que el Girona), i set al 5è (Damm). Per davant només hi té el F.C. Barcelona (1r amb 68 punts) i el R.C.D. Espanyol (2n amb 65 punts), les dues entitats que acostumen a dominar amb mà de ferro el futbol base del país. Aquest diumenge, els santcugatencs van aconseguir la classificació matemàtica per la Copa gràcies a la victòria per 1 – 0 davant el Gimnàstic de Manresa, precisament l’equip que marca la distància amb el 9è classificat. A l’aconseguir els 3 punts i deixar els rivals a 13 punts, el bitllet per la Copa Catalunya ja està garantit.

Fotografia d’equip del Cadet A // Sant Cugat F.C.

Ara, el repte de cara a final de temporada és doble: d’una banda, lluitar per mantenir aquesta tercera posició que seria tota una fita per a recordar; la segona, ser entre els 4 primers per garantir que, com a mínim a la primera ronda, el factor camp és favorable al Sant Cugat.

Enhorabona, equip! Enhorabona, cos tècnic! Enhorabona, SantCu!

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat