Cap de setmana de Sant Jordi on el Sant Cugat F.C. afronta una nova jornada de lluita des del xiulet inicial fins al final.

Després de diversos caps de setmana coincidint en dia el Primer Equip Masculí i el Femení, en aquesta ocasió cadascú jugarà en un dia diferent.

L’encarregat de disparar en primer lloc serà el Masculí. Dissabte, a les 17h, visita al sempre complicat camp del Balaguer. Els d’Oriol Alcázar encaren aquesta cita de la J25 de Primera Catalana amb l’oportunitat de dormir en posicions de SuperLliga, i posar d’aquesta manera pressió als seus (molts) rivals en aquesta frenètica cursa per l’ascens. El SantCu és ara mateix 9è amb 34 punts, i d’aconseguir la victòria es posaria amb 37, els mateixos que tenen el C.E. Sabadell ‘B’ i l’Unificació Llefià, 4rt i 5è classificats respectivament.

Però més enllà de dormir provisionalment a la zona de privilegi, l’objectiu dels vermell-i-negres serà el de tornar al camí de “guanyar, guanyar i tornar a guanyar” després d’una ratxa de 3 empats i 1 derrota en els últims partits. Al davant, però, hi tindrà un Balaguer que es juga les opcions de salvació. Els lleidatans ocupen la 14ª posició (avantpenúltima) amb 17 punts. No serà una tasca senzilla, la d’assaltar el Mpal. de Balaguer. Al partit d’anada, el Tubau va viure una victòria local per 2 – 1 amb gols d’Ivan Baudet (golàs) i del capità Ferran Roca. El resum el podeu veure gràcies a Cugat.cat.

Pel que fa al Femení, diumenge a les 12h arrencarà un derbi vallesà contra el Cerdanyola del Vallès clau en la batalla campal esportiva en la que s’està convertint la disputa de la Fase d’Ascens a Primera Divisió Nacional. Les de Nacho Casanova comencen la segona volta d’aquest tram final de temporada i ho fa amb una dinàmica eminentment positiva. Cap derrota en els primers set partits de la Fase, i en 2ª posició de la taula amb 52 punts, 4 menys que el líder Igualada.

La visita al Mpal. de les Fontetes de Cerdanyola serà de màxima dificultat per tres motius evidents: el primer, és un derbi; el segon, les ganes de venjança de les verdes després de la victòria boja del partit d’anada al Tubau, amb un 5 – 4 al marcador que va treure’ns anys de vida a tots; i el tercer, que el Cerdanyola ve en tendència a l’alça en aquesta Fase d’Ascens.

Les vermell-i-negres estan acostumades a patir, remuntar i lluitar fins l’últim minut per tots i cadascun dels punts aconseguits en aquests partits, i diumenge no serà una excepció. Fem una crida a l’afició perquè es desplaci a Cerdanyola per animar les nostres futbolistes. Tots units ho aconseguirem.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat