Acabada la Setmana Santa, torna la competició oficial pel Sant Cugat. I ho fa amb un tram final de lliga que serà vibrant per a pràcticament tots els equips del club.

Els dos màxims exemples, els dos Primers Equips. El Masculí rep dissabte a les 18h a la ZEM Jaume Tubau a l’Unificació Llefià. Un duel clau per mantenir vives les opcions d’ascens a SuperLliga Catalana. Els d’Oriol Alcàzar necessiten reconstruir confiances i que el Tubau torni a ser un fortí de victòries. Al davant hi tindran el conjunt que marca ara mateix l’accés a les places de privilegi del Grup 2 de Primera Catalana.

Classificació de Primera Catalana a la J24 // FCF.cat

El SantCu és ara mateix 8è amb 33 punts, mentre el Llefià empata a la 5ª posició amb 36 punts. Al partit d’anada a Badalona, el resultat va ser d’empat 1 – 1, i van ser 90′ minuts que expliquen a la perfecció la igualtat que impera en aquesta lliga. Els vermell-i-negres van signar una primera meitat molt completa, amb gol de Ruy Gama inclòs, però la segona part va ser local, que van empatar i fins i tot se’ls hi va anul·lar un gol per fora de joc al temps afegit.

Els nostres jugadors us necessiten animant a les graderies per mantenir el somni de l’ascens!

Pel que fa al Femení, diumenge a les 15:50h visita el camp de La Roca Penya Blanc Blava en un partit que marca el final de la primera volta de la Fase d’Ascens.

Les de Nacho Casanova són l’únic dels equips que miren de ser l’any vinent a Primera Divisió Nacional que encara no ha perdut, i la dinàmica abans de l’aturada per Setmana Santa era d’allò més positiva, amb tres victòries consecutives contra Igualada, Terrassa i AEM Lleida ‘B’.

Classificació de la Fase d’Ascens, J6 // FCF.cat

Amb aquests resultats, el SantCu ocupa la 2ª posició amb 48 punts, a només 4 del líder Igualada (que visita el camp de l’AEM Lleida). Les rivals del cap de setmana són 6es amb 42 punts, però a casa és on més fortes són, amb una rata de 2 victòries i 1 empat durant la Fase d’Ascens.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat