Quan escolteu aquest cap de setmana que “quina pena que no hi ha futbol aquests dies”, remeteu immediatament als vostres amics/familiars a viure una nova jornada de futbol vermell-i-negre.

Dissabte a la tarda, nova doble ració de partits dels nostres Primers Equips.

El tret de sortida el donarà a les 18h el Primer Equip Masculí, que rep a la ZEM Jaume Tubau el Tàrrega. Els d’Oriol Alcázar tenen una oportunitat d’or per dormir en posicions d’ascens a SuperLliga. Al davant hi haurà el penúltim classificat de la categoria, que viatjarà fins al Vallès Occidental replet d’urgències però amb bona moral després de la seva victòria davant l’Alpicat, cuer del grup 2 de la Primera Catalana.

Al partit d’anada, el SantCu va endur-se els 3 punts del Mpal. de Tàrrega per 1 – 3 en un partit que va estar més igualat del que reflectia el marcador. Manel Montoya, Vova i Mario Manso van anotar els gols en el que va suposar la primera victòria fora de casa de la temporada. Ara, les circumstàncies i els diferents duels de la jornada 23 fan que si els d’Oriol Alcázar guanyen dissabte, es posaran amb 35 punts (actualment en tenen 32) i estarien en 5ª posició, a l’espera del que fagin els seus rivals en la lluita per l’ascens. El suport de l’afició santcugatenca serà, una vegada més, clau perquè l’equip faci de la ZEM Jaume Tubau un fortí (4 victòries consecutives a casa).

El segon torn de la tarda serà pel Primer Equip Femení, que a les 19:30h arrencarà el seu partit contra el Terrassa a l’Estadi Olímpic. Les de Nacho Casanova jugaran en un dels camps més grans ja no de la comarca sinó de tot Catalunya. Una plaça de dimensions perfectes per desplegar tot el futbol que tenen les futbolistes vermell-i-negres, i per aconseguir endur-se els tres punts per seguir ben vives en la lluita per l’ascens a Primera Divisió Nacional.

El duel de dissabte serà la tercera ocasió que SantCu i Terrassa es vegin les cares aquesta temporada, després dels dos duels de la Fase Regular. Al disputat al Mpal. de San Cristobal, les locals es van endur la victòria per 3 – 2 mentre el partit al Tubau es va saldar amb un contundent 5 – 1 favorable a les santcugatenques.

Per aquest partit, Nacho Casanova ja té disponibles la gran majoria de futbolistes clau de l’equip, i confia que jugadores com la capitana Eli Romero, Cris Albella o Laura Sesé mantinguin el seu moment de forma per ajudar l’equip a sumar un nou “+3” en aquesta lluita aferrissada per l’ascens. El Terrassa és cuer amb 30 punts mentre el Primer Equip Femení n’acumula 42, a 4 de l’Igualada que segueix sent líder. Ara bé, si dissabte al vespre es canta victòria, els resultats de la resta de partits de la jornada poden acostar i molt al SantCu a les posicions capdavanteres de la Fase d’Ascens.

Som-hi, SantCu!

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat