Aquest dissabte 18 de març, a les 20h, el Cadet A de Divisió d’Honor del Sant Cugat F.C. s’enfronta al F.C. Barcelona.

Més enllà de l’entitat del rival dels de Miki Rega, el cert és que el partit serà un dels millors que es poden veure a tot el futbol base de Catalunya. El Barça lidera amb solvència la classificació de la màxima categoria de l’etapa cadet, però el SantCu és 3r amb 38 punts, signant una temporada històrica pel club.

Classificació de la DH Cadet a la jornada 21 // FCF

Al partit d’anada, el resultat a la C.E. Joan Gamper va ser d’un contundent 4 – 0 favorable als blaugranes.

Imatge prèvia al partit Barça – Sant Cugat // Sant Cugat F.C.

Per això, els jugadors vermell-i-negres tindranà encara més ganes de rebre el Barça a casa i intentar demostrar de tot el que son capaços sobre la gespa. El Cadet A és el primer de la resta d’equips que no son els gegants del futbol català (Barça i Espanyol). Treu actualment 4 punts a una entitat com la Damm i 5 al Girona. El passat mes de febrer, ja va fer història guanyant (2 – 3) a l’Espanyol amb remuntada a la C.E. Dani Jarque. També és l’equip que, per primera vegada, està tenint jugadors que van convocats amb la Selecció Catalana sub-16.

Imatge del Cadet A abans d’iniciar un partit // Sant Cugat F.C.

Amb aquests números a la mà, l’ocasió és única perquè tota la família santcugatenca ompli les graderies de la ZEM Jaume Tubau per aportar el gra de sorra particular en un nou dia per fer crèixer, una miqueta més, el nostre club.

Us hi esperem a totes i tots!

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat