Doble ració de competició aquest diumenge a la tarda. El Primer Equip Masculí i el Femení coincideixen en horaris en una sessió de tarda que és de vital importància per tots dos conjunts.

A la ZEM Jaume Tubau jugarà a les 18h el Femení contra l’Igualada. Les de Nacho Casanova reben a les líders de la Fase d’Ascens en un partit que suposarà la tercera vegada que santcugatenques i igualadines s’enfronten. A la Fase Regular de la competició, els resultats van ser de 2 – 1 a camp de les de l’Anoia, i victòria vermell-i-negra 5 – 3 a la tornada al Tubau.

El Primer Equip Femení encara aquesta 4ª jornada de la Fase d’Ascens amb la necessitat de tornar a guanyar després de dues jornades d’empats a domicili. A dia d’avui, sumem 39 punts mentre l’Igualada en té 46 al capdavant de la taula. D’aquí la importància doble d’aquest duel: d’una banda, sumar tres punts una altra vegada, i de l’altra que unes rivals directes no sumin cap punt.

El Primer Equip Masculí visita el San Mauro al Mpal. de Santa Margarida de Montbui (Anoia). A les 18h arrencarà un partit molt especial per un dels nostres integrants: Ruy Gama. El pistoler del SantCu i la seva parella, Sandra, han sigut pares aquesta setmana de l’Enzo. Sens dubte, el jugador i l’equip voldran celebrar aquesta fita amb una victòria en un duel que és absolutament directe.

I és que arribem a la jornada 21 amb tots dos conjunts empatats a 31 punts a la 6ª i 7ª plaça de la classificació. A més, l’horari del partit permetrà conèixer els resultats previs dels rivals de la lluita per la SuperLliga Catalana. Al partit d’anada, al Tubau, el resultat va ser de 4 – 3 en un partit boig on el Sant Cugat va patir de valent per aconseguir la victòria.

Així doncs, un diumenge de prèvia de Clàssic al futbol professional que arribarà amb emocions a flor de pell al futbol català i al futbol santcugatenc. Amb el suport de la nostra afició, Primer Equip Femení i Masculí aconseguiran sortir vençedors d’aquest diumenge vital.

A més, quina millor manera de donar la benvinguda al nou escut que amb una doble ració de victòries santcugatenques?

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat