El Primer Equip Femení disputa aquest cap de setmana un partit que serà inoblidable. Diumenge, a les 12h, s’enfrontarà al Girona i ho farà a l’Estadi de Montilivi.

El club gironí ha decidit disputar el matx a l’escenari on juga habitualment el Primer Equip Masculí per reconèixer la temporada de les seves jugadores i, també, per utilitzar-lo com a escenari de la commemoració avançada del 8M, Dia Internacional de la Dona.

Imatge d’arxiu de l’Estadi de Montilivi // Girona F.C.

Serà tot just la segona jornada de la Fase d’Ascens a Primera Divisió Nacional. Les de Nacho Casanova venen de remuntar el Cerdanyola i imposar-se per 5 – 4, mentre el Girona també va guanyar el primer partit d’aquesta nova etapa de temporada, en aquest cas per 1 – 2 al Porqueres (fins aleshores equip invicte).

Des del Sant Cugat F.C. fem una crida a tota la família vermell-i-negra perquè es desplaci fins a Montilivi per gaudir d’una jornada històrica pel club i per l’equip. L’entitat ha organitzat un servei d’autocar gratuït per tots els jugadors i jugadores SantCu, i també pels aficionats i aficionades. I és que no tots els dies es competeix en un escenari de Primera Divisió!

Pel que fa al Primer Equip Masculí, diumenge a les 17h visita l’Igualada. Els d’Oriol Alcázar encadenen dues victòries consecutives després d’un inici de 2023 complicat, l’última amb una exhibició de futbol i actitud davant el Rubí (3 – 1). El repte del cap de setmana és tornar a vèncer fora del Jaume Tubau, amb l’objectiu de seguir a tocar de les places d’accés a SuperLliga.

L’Igualada és 12è classificat amb 19 punts. Al partit d’anada, el resultat va ser d’empat 1 – 1 gràcies a un gol de Ruy Gama al minut 90. El SantCu és 7è amb 28 punts, a tot just un de la cinquena plaça, primera que suposaria l’ascens de categoria la temporada vinent.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat