Cap de setmana rodó de tornada a la competició. El Primer Equip Masculí i el Primer Equip Femení van oferir un gran espectacle futbolístic que es va traduir amb dues victòries vitals i de prestigi pels vermell-i-negres.

El Primer Equip Masculí va superar per 3 – 1 un Rubí que venia llençat a la lliga. Els d’Oriol Alcázar van jugar el millor partit de la temporada i abans de la mitja hora de partit ja havien posat terra de per mig amb els visitants. Només arrencar, als 10′ de partit, Sergio Mulero feia el primer gol del matx amb l’ajuda del porter rival, a qui la centrada de l’extrem local se li escapava de les mans i acabava al fons de la xarxa. Els de Rubí quedarien estabornits, encara més quan al minut 20′, una passada picada a l’esquena de la defensa de Mulero l’enganxava Ruy Gama estirant la cama a l’estil ‘Kung Fu’, driblava el porter i feia el 2  0. Sis minuts després, al 26′, Mulero feia el tercer amb una magnífica jugada personal des de la banda dreta. A la segona part, els visitants aconseguirien fer el 3 – 1 final amb una rematada des de dins de l’àrea. L’expulsió de Ruy no canviaria el partit.

El resum del partit el podeu trobar al web de cugat.cat.

Amb aquest resultat, el Sant Cugat se situa en 7ª posició amb 28 punts, a només 1 de les places que donen accés a SuperLliga. Diumenge 5 de març, a les 17h, visita al camp de l’Igualada (12è amb 19 punts).

Pel que fa al Primer Equip Femení, victòria per 5 – 4 davant el Cerdanyola en una remuntada in extremis al temps afegit. Les de Nacho Casanova van haver d’avançar-se fins a tres vegades al marcador per aconseguir que els tres punts es quedessin al Tubau. Les de Nacho Casanova arribaven al descans amb un avantatge de 2 – 0 gràcies als gols de Marta Feliu i Ari Forment, però el segon temps seria una autèntica catarsi de futbol i gols. Les visitants escurçaven diferències al 49′ de partit, la capitana Eli Romero feia el 3 – 1 al 58′, dos minuts després, el Cerdanyola reduïa distàncies i al 80′ empataven el partit. Tot semblava decantar-se al 87′ quan Eli signava el seu doblet particular i tornava a posar el SantCu per davant, però, un minut després el ‘Sarda’ feia el 4 – 4. A l’afegit, la rauxa i el caràcter de les vermell-i-negres doblegava finalment la resistència rival amb el 5 – 4 definitiu, obra de Lucia Cirami. Quina manera d’encetar la Fase d’Ascens a Primera Divisió Nacional!

Diumenge 5 de març, a les 12h, el SantCu visita el complicadíssim camp del Girona, que ve de guanyar (1 – 2) el fins aleshores invicte Porqueres.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat