La Fundació Catalana de Futbol ha premiat el ‘Partit Mixt per la Igualtat’ que organitza cada any el Sant Cugat F.C.

La Fundació, ens lligat a la Federació Catalana de Futbol, considera que el Sant Cugat mereix el Premi al Joc Net i l’Ètica Esportiva pel “compromís en la defensa del respecte, la igualtat i tolerància zero davant de qualsevol acte de menys teniment i violència vers les dones”.

El Premi el va recollir el President de l’entitat, Llorenç Santasusagna. En el seu discurs d’agraïment, va assegurar que “rebre aquest reconeixement és un orgull per tota la família vermell-i-negra i reforça el compromís de l’entitat amb la solidaritat, la igualtat d’oportunitats i el respecte com a motors del dia a dia”.

L’esport ha de ser, sempre, un element de millora de la societat i des del SantCu treballem perquè així sigui.

Moltes gràcies a la Federació Catalana de Futbol i al Jurat per valorar la nostra feina. Seguim creixent com a club!

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat