La DAMM, campiona de la IX Edició del Torneig Solidari que s’ha celebrat a la ZEM Jaume Tubau. El conjunt cerveser s’ha imposat per 1 – 0 a la Final al F.C. Barcelona en un partit ple d’intensitat i emoció.

L’Andorra ha finalitzat el Torneig en tercera posició després de guanyar el Sant Cugat ‘A’ en el partit pel Trofeu de Bronze.

Més enllà dels guanyadors finals, la jornada de futbol que s’ha viscut a les instal·lacions del SantCu ha estat una autèntica festa esportiva. 20 equips, centenars de futbolistes i de pares i mares han gaudit del Torneig en un dia calorós i més que agradable. Al Flickr del Club podeu veure totes les fotografies de la jornada.

La Fase de Grups ha tingut absolutament de tot. Partits igualats, algunes golejades inesperades però sobretot un ambient a les graderies que els joves futbolistes han gaudit d’allò més. Tan sobre la gespa com fora d’ella. Quin goig veure tants nanos seguint els partits d’altres equips quan a ells no els tocava jugar!

A la Fase Final, els millors equips s’han anat obrint pas fins a les etapes decisives, amb una presència massiva a les graderies.

RIFA SOLIDÀRIA
Com és habitual, el Torneig Solidari del Sant Cugat ha celebrat la rifa solidària. Enguany, els premis eren sobretot material esportiu. Ara bé, sobresortia una cosa per damunt de les altres. Una samarreta oficial del F.C. Barcelona, amb el ’10’ a l’esquena i signada pel mateix Ansu Fati. Se l’han endut uns petits aficionats de la DAMM que tenien MOLTES ganes de ser els premiats. Enhorabona!

BON PAPER VERMELL-I-NEGRE
Pel que fa als 3 equips vermell-i-negres que han participat, l’Aleví A ha arribat fins a semifinals després de passar com a 1r del seu grup. Als quarts de final s’ha enfrontat amb l’Aleví B del Sant Cugat, amb resultat de 3 – 1. A les semis, però ha perdut la tanda de penals contra la DAMM després d’haver empatat 2 – 2 durant el temps reglamentari. Pel que fa a la fase de grups, hi tenien l’AE Prat, Joanenc, Granollers i Gavà.

L’Aleví B ha quedat en 9ª posició. Després de passar com a 2n de grup, a quarts de final s’ha enfrontat amb l’Aleví A, amb resultat de 1 – 3. Al grup s’han enfrontat contra l’Andorra, Santa Perpètua, Europa i Cardedeu.

L’Aleví C ha quedat en 13ª posició. Al matí han quedat 4rts de grup, on s’ha trobat ni més ni menys que el F.C. Barcelona, Cerdanyola, el combinat ASLJ japonès i Premier Barcelona. Al partit pel 13è i 14è lloc ha aconseguit un 0 – 0 al Sant Andreu.

Amb tot, el Sant Cugat F.C. vol agrair la participació a tots els club, equips, jugadors i familiars la seva presència a la IX Edició del Torneig Solidari. Us esperem l’any vinent. Fins aleshores, gaudiu del futbol, de l’esport i de la competició. Gràcies!

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat