El Primer Equip Masculí va aconseguir la segona victòria de 2023 després d’imposar-se per 3 – 0 a l’Alpicat. Sumar els 3 punts davant el cuer del grup 2 de la Primera Catalana era una necessitat per arribar a l’aturada per Carnestoltes amb bones sensacions esportives i anímiques.

La victòria, però, no va ser gens senzilla per l’equip d’Oriol Alcázar. A la primera part, de fet, pràcticament no hi va haver ocasions de perill més enllà d’una rematada de cap d’un Mario Victorio que va completar un molt bon partit.

Al descans s’arribava amb 0 – 0. A la represa, però, el Tubau veuria com les coses es posaven de cara ben aviat. Al 49′, Guillem Benet recollia una pilota dins l’àrea petita per enviar-la al fons de la xarxa i situar l’1 – 0 al marcador. El ’10’ santcugatenc portava tot just 4 minuts sobre la gespa. A partir d’aleshores, el SantCu dominaria molt més el joc i gaudiria d’alguna clara ocasió de gol. Ara bé, no va ser fins al 86′ que el Primer Equip Masculí podria sentenciar el partit. Sergi Mas robava una pilota en zona de 3/4, combinava ràpidament amb Albert Ruiz i entraven a l’àrea en una situació de 4 vs 1. Mas cedia la pilota a Benet, que sense oposició feia el segon gol de la tarda i signava el seu doblet particular. I a l’última jugada del partit, el capità Ferran Roca marcava un golàs d’un potent xut amb la cama esquerra que després de tocar en un rival trobava l’escaire de la porteria rival.

Victòria i porteria a zero per situar-se amb 25 punts a la classificació, mantenint la 8ª posició però havent retallat un punt (-4 després d’aquesta jornada) respecte les places d’accés a SuperLliga.

El proper cap de setmana la competició descansa. El dissabte 25 de febrer, a les 18h, derbí vallesà al Tubau. El Sant Cugat rebrà al Rubí, l’equip més en forma de la lliga. Els de Can Rosés són 3rs amb 35 punts.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat