Dissabte a les 18h el Primer Equip Masculí juga contra l’Alpicat. El partit és tot una final pels d’Oriol Alcázar, que necessiten tornar a sumar de tres en tres per mantenir vives les aspiracions d’assolir l’ascens a SuperLliga. Els vermell-i-negre encadenen una ratxa de 5 derrotes en els últims 6 partits (l’últim del 2022 i els cinc que portem aquest 2023). Per això és clau que aquest dissabte la victòria es quedi a la ZEM Jaume Tubau. A més, la setmana vinent NO hi haurà competició, així que el duel agafa encara més importància.

L’Alpicat és el cuer del grup 2 de la Primera Catalana amb tot just 7 punts i una sola victòria en el que portem de lliga. Ara bé, el Primer Equip Masculí no ho tindrà fàcil. Al partit de la primera volta, el resultat va ser de 2 – 2, i els d’Oriol Alcázar no van poder obtenir l’empat fins a les acaballes del partit amb un gol en pròpia porta. De fet, els santcugatencs s’havien avançat en el marcador a l’inici del duel amb un gol de Ruy Gama, però els lleidatans havien aconseguit capgirar el marcador.

Sens dubte, una victòria del Primer Equip Masculí seria el millor comiat possible per l’expedició del Sant Cugat que diumenge al matí marxarà a Boulembou, al Senegal, per obrir l’Escola de Futbol solidària i inclusiva.

Descans del Primer Equip Femení
La primera fase de la temporada ja ha acabat pel Primer Equip Femení. Les futbolistes de Nacho Casanova tenen dues setmanes consecutives de descans abans d’encetar la Fase d’Ascens a Primera Divisió Nacional. Porqueres, AEM, Igualada, La Roca, Sant Cugat, Girona, Cerdanyola i Terrassa seran els equips que competiran per aconseguir aquest preuat canvi de categoria.

El SantCu ha sumat 34 punts al subgrup 1.A de Preferent, quedant en 3ª posició darrere de l’AEM Lleida i l’Igualada que han empatat a 37 punts, i per davant del Terrassa amb 28.

Al subgrup 1.B, el Porqueres s’ha embutxacat 46 punts (no ha perdut cap partit), la Roca Penya Blanc i Blava n’ha sumat 35, el Girona 34 i el Cerdanyola 33.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat