derrota del Primer Equip Masculí al grup 2 de Primera Catalana. La visita al Turó la Peira va acabar amb derrota per 3 – 2 pels d’Oriol Alcázar. Un partit on els duels aèris i les disputes amb i sense pilota van ser protagonistes durant els 90 minuts.

De fet, els cinc gols van arribar a pilota aturada. El Sant Cugat arrencava amb les idees clares i gaudint de l’únic acostament a porteria amb pilota jugada. Tot i això, al minut 22′, un servei de cantonada dels locals acabava en rematada al primer pal i el primer gol del Turó. El SantCu va reaccionar bé i poc després, al 28′, Antoni enviava un servei de banda llarguíssim al segon pal, un defensor deixava la pilota morta a l’àrea petita i Mario Manso apareixia per enviar la pilota al fons de la xarxa i fer el seu 5è gol de la temporada. El duel s’igualava i pràcticament no hi havia accions de perill. Ara bé, al minut 37′, en una centrada lateral l’àrbitre xiulava unes suposades mans a l’àrea del SantCu d’un defensor vermell-i-negre. El penal el transformava l’equip local tornant-se a posar per davant al marcador.

Al descans s’hi va arribar amb el 2 -1 al marcador i amb una petita picabaralla després d’una pilota dividida, on el capità local agafava Antoni pel coll i el llençava a terra. Tot això davant de l’àrbitre principal, que decidia repartir targetes grogues per estalviar-se problemes. A la represa, el SantCu es va mostrar més ambiciós i decidit a buscar l’empat. Aquest va arribar al 64′ de partit. Una falta des del mig del camp on Àngel Pomar la posava de cap a l’àrea petita, on apareixia Martí Garcia per, de cap, fer el 2 – 2. El partit continuava sent intents, disputat, un constant anar i venir de pilota volant pels aires i disputes aèries fins al minut 82′. El Turó servia una falta des del cercle central que va acabar pentinant a la frontal un jugador local per enviar-la a gol. Èxtasi local i pràcticament final del partit, ja que des d’aleshores i fins al xiulet final, els de Nou Barris es van fer forts i van aprofitar el factor camp per dissipar les opcions d’empat santcugatenques.

El Primer Equip Masculí no ha arrencat el 2023 amb bon peu, acumulant 4 derrotes en els últims 5 partits. Tot i això, es manté en 8a posició a la classificació amb 22 punts, a cinc de les posicions d’ascens a SuperLliga. Dissabte 11 de febrer, a les 18h, el Sant Cugat rep l’Alpicat a la ZEM Jaume Tubau. Els lleidatans són cuers de la categoria amb només 7 punts.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat