Aquest diumenge, a les 12:15h, el Primer Equip Masculí visita el Turó la Peira. És una de les sortides més complicades de tota la Primera Catalana, per les dimensions del camp i per l’empenta que dóna l’afició local al seu equip.

Els d’Oriol Alcázar necessiten revertir la dinàmica de quatre derrotes en els últims cinc partits, i no hi ha millor manera de recuperar sensacions que intentant treure els 3 punts d’aquesta visita als de Nou Barris de Barcelona. Els vermell-i-negres inicien la segona volta de la Lliga en 8a posició amb 22 punts, a quatre de distància respecte les posicions que donen accés a la SuperLliga Catalana. Pel que fa al Turó, és 14è a la classificació, suma 10 punts i tot just dues victòries en tota la primera volta. Les dues, a casa.

A l’anada, a la ZEM Jaume Tubau, el SantCu ja va patir de valent per endur-se la primera victòria de la temporada. Es va guanyar per 3 – 2, però el partit va ser obert i no es va decidir fins al temps d’afegit.

Ara bé, si agafem de referència l’últim precedent d’una visita al Mpal. del Turó, hem de situar-nos al playoff d’ascens a Primera Catalana de la temporada 2011-12. El Sant Cugat va ser qui es va endur el gat a l’aigua i va pujar de categoria, però arribava a la tornada a camp del Turó amb un avantatge de 5 – 0 a l’anada… i va acabar demanant l’hora amb el 5 – 1 en contra. L’ara tècnic santcugatenc, per cert, era un dels centrals titulars d’aquell equip que va assolir l’ascens. Tant de bo aquest diumenge es torni a Sant Cugat també amb un somriure d’orella a orella, en aquest cas però amb els tres punts a la butxaca.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat