El Primer Equip Masculí visita l’Atlètic Lleida aquest dissabte a les 17h. Un partit que es preveu difícil. Els d’Oriol Alcázar busquen refermar les sensacions positives del cap de setmana passat al Jaume Tubau i competir de igual a igual contra el segon classificat del grup 2 de Primera Catalana. El Lleida és dels conjunts més forts quan juga a casa. Dels 8 partits que ha disputat com a local, n’ha guanyat 7 i només ha cedit un empat. El SantCu vol trencar aquesta ratxa i ser el primer equip que assalti l’Estadi Ramon Farrús i s’endugui els tres punts de tornada.

El duel contra l’Atlètic Lleida marca el final de la primera volta de Primera Catalana. Actualment, el SantCu és 8è classificat amb 22 punts, a només 3 de les posicions que donen accés a la SuperLliga Catalana.

Pel que fa al Primer Equip Femení, diumenge a les 16h rep al Tubau la visita de l’Escola Femenina Manu Lanzarote. Les de Nacho Casanova afronten l’últim partit de la Fase Regular amb un únic objectiu: sumar una nova victòria i arribar als 34 punts al final d’aquesta fase. Amb la classificació per la Fase d’Ascens a la butxaca, les vermell-i-negres han d’aconseguir els màxims punts possibles per encarar aquesta fase decisiva pel futur del club.

Serà el darrer partit del SantCu però no el del subgrup 1.A de Preferent Femenina. La setmana vinent, l’equip tindrà descans mentre la resta de rivals disputen la darrera jornada de la Fase Regular. I ho faran amb les mirades posades en els resultats de l’AEM Lleida i l’Igualada, que són els conjunts amb qui s’estan rifant les tres primeres posicions finals.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat