Dissabte a la tarda, el Tubau va viure un d’aquells moments que es recorden durant molt de temps al club. El Primer Equip Masculí guanyava 5 – 4 al Martinenc després d’un partit absolutament boig. El protagonista, però, no era el resultat sinó qui marcava el gol de la victòria. Guillem Benet, futbolista format a la casa, tornava als terrenys de joc 11 mesos després d’una greu lesió de genoll. Entrava al camp al 76’ de partit i al 77’ feia aquesta meravella.

Abraçades amb la graderia, que corejava el seu nom, i també amb la seva família. Després de tantes hores de rehabilitació i patiment, Benet tornava a gaudir del que més li agrada, la pilota.

El partit contra el Martinenc va ser intens i disputat. Abans del minut 10 ja s’havien vist tres gols. Els visitants colpejaven primer al 2’ de partit. Immediatament després, Antoni anivellava el marcador recollint una passada dins l’àrea petita de Mulero. Al 7’, els de Barcelona tornaven a avançar-se. Just abans del descans, al 40′, Sergio Mulero tornava a empatar el matx recollint una pilota morta al segon pal.

La segona meitat tornava a arrencar de manera esbojarrada. En només minuts, el marcador lluïa un 4-2 obra dels veterans Ruy i Mario Victorio.

Semblava que el SantCu podria dominar el partit però al 59’ i al 72’, el Martinenc aconseguia anivellar de nou el marcador. Al 77’, però, Benet feia el gol de la victòria. Tres punts més que necessaris pels d’Oriol Alcázar, que mantenen la 8ª posició amb 22 punts però amb la combinació de resultats del cap de setmana tornen a estar a només 3 punts dels cinc primers classificats. La propera jornada, nou partit vital. Dissabte a les 18h, visita a camp de l’Atlètic Lleida, 2n classificat amb 30 punts.

Si voleu veure les fotografies del partit i del retorn de Guillem Benet, les teniu totes disponibles al perfil de Flickr del Sant Cugat!

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat