La visita de dissabte a la tarda a Lleida va ser el clar exemple que el futbol, a vegades, pot ser molt cruel. El Primer Equip Femení va perdre 2 – 0 contra l’AEM Lleida i perd la primera posició a la Fase Regular. Tot i això, el primer objectiu de la temporada ja està complert, amb la classificació matemàtica per la Fase d’Ascens a Primera Divisió Nacional.

Un duel on les de Nacho Casanova no van aconseguir materialitzar les moltes ocasions de gol que van tenir. Les locals s’avançaven al 20′ de partit, i just abans de la mitja hora feien el 2n i definitiu gol del partit a la sortida d’una falta que aturava en primera instància Houda Benazid, però la pilota es quedava dins l’àrea i queia a peus d’una jugadora lleidatana, que l’enviava al fons de la xarxa.

La segona meitat de les santcugatenques va ser de setge constant a l’àrea local però sense poder recollir fruits. El SantCu portava des del 30 d’octubre sense perdre un partit. Va ser precisament davant l’AEM al Tubau.

Amb els resultats del cap de setmana, el Primer Equip Femení és 3r amb 31 punts, empatat precisament amb l’AEM Lleida i a només 3 punts de l’Igualada, primer classificat. Les de Nacho Casanova jugaran el seu últim partit de la Fase Regular a casa, aquest diumenge a les 16h contra la Fundació Manu Lanzarote. L’objectiu, sumar una nova victòria per arribar a la Fase d’Ascens amb els màxims punts possibles.