El Primer Equip Femení afronta aquest dissabte el penúltim partit de la Fase Regular de la Preferent femenina. Ho farà ni més ni menys que visitant, a les 19h, l’AEM Lleida, 3r classificat amb 28 punts. Les de Nacho Casanova son líders del subrgrup 1.A amb 31 punts, empatades amb l’Igualada.

El duel d’aquest cap de setmana és de vital importància per, com a mínim, mantenir la distància amb l’AEM de cara a l’inici de la Fase d’Ascens final. Les vermell-i-negres viatgen a Lleida amb la moral pels núvols després d’una remuntada èpica diumenge passat contra el Pallejà.

Al minut 90′, les de Nacho Casanova perdien 2 – 3. A l’acabar el partit, el marcador reflectia el 4 – 3 final i sobre la gespa es desfermava la bogeria. La capitana Eli Romero era la protagonista estrella del matx, amb un pòquer de gols a la butxaca, l’últim d’ells literalment a la darrera jugada del partit.

 

Després del partit contra l’AEM, al SantCu Femení li quedarà només una jornada per disputar. Serà el proper diumenge, 29 de gener, a casa contra la Fundació Manu Lanzarote. Els equips classificats per la Fase d’Ascens mantindran els punts sumats en aquesta primera Fase Regular. Per això, Nacho Casanova i tot el seu staff té molt clar que cal sumar, sí o sí, un mínim de 4 dels 6 punts que queden.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat