Aquest dissabte, a les 18h, el Primer Equip Masculí s’enfronta al Martinenc a la ZEM Jaume Tubau. Un partit que ha de servir per que els d’Oriol Alcázar tornin al camí de la victòria i s’enganxin al tren dels 5 primers classificats.

Els santcugatencs acumulen tres derrotes consecutives contra rivals directes en la lluita per l’ascens (Guineueta, Mollerussa i Sabadell ‘B’), i això ha fet que l’equip caigui a la classificació fins la 8ª posició, amb 19 punts. El Martinenc és 9è amb 16 punts i també compta els partits de 2023 per derrotes.

L’equip arriba al partit amb la baixa sensible de Jordi Rodríguez al centre de la defensa i després de perdre a l’últim minut (2 – 1) a camp del Sabadell ‘B’ havent competit més de 60 minuts amb un jugador menys. Tot i això, la dinàmica de joc és positiva i només falta que la pilota acabi d’entrar a la porteria rival.

El grup d’animació del Sant Cugat fa una crida a omplir les graderies del Tubau per donar suport a l’equip i, entre tots, aconseguir la primera victòria del Primer Equip Masculí aquest 2023.