Amb l’aturada de la competició oficial, arriba també el moment de fer una primera valoració global del rendiment dels més de 50 equips del Sant Cugat F.C.

La tònica general dels conjunts vermell-i-negres és positiva, per molt que hi hagi alguns conjunts que estan trobant-se més dificultats de les previstes amb el pas de les jornades. Com a club estem completament convençuts que el 2023 servirà per revertir les dinàmiques de resultats irregulars i els equips trobaran el camí de la victòria. Amb tot, hi ha alguns equips que estan destacant per sobre de la resta. Repassem quins són:

PRIMERS EQUIPS
Tots dos conjunts tanquen l’any natural en les posicions capdavanteres.

El Primer Equip Masculí és 6è al grup 2 de la Primera Catalana. Suma 19 punts i en posicions d’ascens a SuperLliga catalana.

El Primer Equip Femení és 2n al subgrup 1.A de la Preferent Femenina. Té 25 punts i moltes opcions d’accedir a la Fase d’Ascens a Primera Divisió Nacional.

FUTBOL 11
El Juvenil C és líder al grup 44 de Segona Divisió. Ha guanyat els 10 partits que ha disputat, ha marcat 64 gols i n’ha encaixat 7.

El Cadet A signa un inici històric, situant-se tercer a la Divisió d’Honor. Suma 20 punts i només té per davant Barça i Espanyol.

El Cadet C és segon al grup 6 de Primera Divisió. Té 27 punts i moltes opcions de lluitar per l’ascens a Preferent.

L’Infantil B és líder al grup 3 de Preferent. Ha aconseguit 31 punts, ha marcat 35 gols i només n’ha encaixat 7. Les opcions d’ascens a Divisió d’Honor són cada vegada més.

L’Infantil E és el primer classificat del grup 60 de Segona Divisió. Suma 28 de 30 punts possibles, 38 gols a favor i només 7 en contra.

FUTBOL FEMENÍ
El Juvenil A lidera el grup 1 de Primera Divisió. Té 27 punts i la intenció real d’ascendir a Preferent.

El Juvenil B se situa a la primera posició del grup 4 de la Segona Divisió. Ha guanyat 8 dels 9 partits disputats.

FUTBOL 7
L’Aleví A Femení és segon al grup 10 de la Segona Divisió. Té 22 punts, 32 gols a favor i només 10 encaixats en 9 partits.

L’Aleví F acaba el 2022 colíder del grup 14 de la Segona Divisió. Suma 28 punts de 30 possibles.

L’Aleví G va segon al grup 12 de Segona Divisió. Té 24 punts, i es manté invicte amb 7 victòries i 3 empats.

A tots els equips els hi desitgem el millor en la seva tornada a la competició a partir del 7 i 8 de gener de 2023!

Som-hi, SantCu!

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat