Darrer partit de l’any amb resultats contraposats pel Primer Equip Masculí i el Femení.

Les de Nacho Casanova es van imposar per 2 – 4 a camp del Pardinyes, cuer de la Preferent Femenina. Un duel que va començar de meravella per les vermell-i-negres, que al minut 3 s’avançaven mitjançant una rematada de Lu Cirami a centrada de Cata. La connexió argentina donava els seus fruits ben d’hora i al quart d’hora de partit, Ari Gorrindo doblava l’avantatge pel SantCu. Abans del descans, però, les locals van retallar distàncies i s’arribava amb 1 – 2 a la mitja part. Resultat que canviaria tot just arrencar el segon periode perquè les lleidetanes feien ràpidament l’empat. A partir d’aleshores, el partit va passar per una fase més de treball i lluita, complicant-se per moments per les de Nacho Casanova. Ara bé, als 73 minuts de partit, una centrada des de l’esquerra d’Alexandra Garcia l’engaltava de primeres Marta Feliu per enviar-la al fons de la xarxa, picant abans al travesser. Garcia i Feliu que havien entrat des de la banqueta i aconseguien fer bo el desig de tot entrenador, “que els canvis sumin”. Ja al 90′ de partit, triangulació a la contra amb passada de la mort de Lu que Laura Sesé aprofitava per sentenciar el partit.

 

El Primer Equip Femení tanca el 2022 en segona posició amb 25 punts, a dos de l’AEM Lleida, que va perdre el seu partit davant el Terrassa. Les vermell-i-negres encetaran el 2023 diumenge 8 de gener, a les 12h, a camp del Cambrils.

La cara de la jornada va ser per les noies, i la creu pels nois. Els d’Oriol Alcázar van caure per 1 – 0 a camp de la Guineueta. Un partit que va tenir poc futbol i molta brega. La primera part amb prou feines es va registrar cap ocasió. Els santcugatencs tenien més la pilota però sense trobar esquerdes en l’entramat defensiu dels de Nou Barris. Els locals sí que van disposar de dues clares ocasions, totes dues ben resoltes pel porter Guillem Nadal. Empat a 0 al descans però tot va canviar a la represa. Al primer minut de segona part, servei de cantonada local que acaba amb la pilota al fons de la xarxa. A partir d’aleshores, la Guineueta treia totes les armes per aconseguir que el SantCu no s’acostés a porteria, amb algunes accions més aviat al límit del reglament. A les acaballes del partit, els barcelonins es quedaven amb un jugador menys per agressió per darrere i sense pilota del dorsal nº 8 a un jugador santcugatenc. Aleshores, els d’Oriol Alcázar doblaven el setge a l’àrea local però sense trobar el camí cap al gol. Segona derrota de la temporada i fi a una ratxa de 8 jornades sense perdre.

El Primer Equip Masculí acaba el 2022 en sisena posició amb 19 punts i en posicions d’ascens a SuperLliga Catalana. El primer partir del nou any serà contra el Mollerussa a la ZEM Jaume Tubau dissabte 7, a les 18h. Els lleidetans són líders amb 27 punts i únic equip imbatut dels tres grups de la Primera Catalana.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat