Aquest cap de setmana ha tornat la competició oficial a la Primera Catalana masculina i a la Preferent femenina. I els dos Primers Equips del Sant Cugat han aconseguit sortir-ne victoriosos de dos duels complicats.

Les de Nacho Casanova van vèncer l’Igualada per 5 – 3 en un partit trepidant. Eli Romero inaugurava el marcador per les vermell-i-negres al quart d’hora de partit. L’alegria inicial es transformava en patiment al descans ja que les visitants van aconseguir empatar primer i avançar-se després. Al minut 54, Ari Forment posava de nou les taules al marcador, i al 70′, Carme Peirau posava el 3 – 2 momentani al Tubau. Des d’aleshores fins al final de partit, rauxa futbolística de tots dos conjunts. L’Igualada empatava al 81′, però immediatament després Laura Sesé tornava a posar el SantCu en avantatge. Al 89′, Eli Romero sentenciava el matx i signava el seu doblet particular.

Amb aquesta victòria, el Primer Equip Femení se situa en segona posició amb 22 punts, a cinc de les primeres classificades. Diumenge 18, a les 13 hores, tanquen el 2022 a camp del Pardinyes, últim classificat amb només 3 punts.

Pel que fa al Primer Equip Masculí, victòria per 2 – 1 molt treballada davant un Balaguer més que lluitador. El duel va tenir una primera part de clar domini vermell-i-negre, que es va traduir en el 2 – 0 a la mitja part. Als 28′ de partit, Iván Baudet resolia a la perfecció una centrada lateral. Cinc minuts després, el capità Ferran Roca doblava l’avantatge des del punt de penal. Ara bé, tot just a la tornada de vestidors, els visitants retallaven distàncies. Des d’aleshores i fins al xiulet final, el SantCu va fer mans i mànigues per certificar la victòria final.

Ara, els d’Oriol Alcázar son 4rts a la classificació, amb 19 punts, quatre menys que el líder. Diumenge 18, a les 12h, visita la Guineueta, 7ª a la taula amb 15 punts.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat