La darrera jornada abans de l’aturada pel Pont de la Puríssima ha deixat dos empats amb idèntic resultat (1 – 1) pel Primer Equip Masculí i el Femení.

Els d’Oriol Alcàzar van suar de valent a camp de la Unificació Llefià per assegurar un punt valuós de cara a la lluita per les primeres posicions de la classificació. La primera part de l’equip va ser molt bona i completa en tots els aspectes del joc. Al 21′ de partit, Ruy Gama enviava al fons de la xarxa una passada picada de Xavi Moreno, que reflectia el domini dels vermell-i-negres. No obstant, als segons 45 minuts intercanvi de papers amb els locals, que van passar a dominar més el duel. Al 76′ de partit, una centrada des de línia de fons per l’esquerra la rematava el davanter rival dins l’àrea petita per fer l’empat. El SantCu va tenir alguna aproximació per intentar fer un segon gol, però no hi va haver manera. Ja a l’última acció del partit, l’assistent va anul·lar un gol del Llefià per fora de joc. Amb aquest empat, el SantCu encadens sis jornades sense perdre. Ara és 4rt amb 16 punts, i es manté en posicions d’accés a la Superlliga Catalana. Dissabte 10 de desembre, a les 18h i a la ZEM Jaume Tubau, s’enfrontarà al Balaguer, 12è amb 9 punts i dues victòries consecutives.

Pel que fa a les de Nacho Casanova, duel molt igualat a camp del Viladecans, un dels equips perseguidors a la lliga. No va ser fins ben entrada la segona part del partit que van arribar els gols. Al 79′, un contraatac de les vermell-i-negres va acabar amb una centrada a l’àrea rival, i una de les defenses locals va enviar la pilota dins de la seva pròpia porteria en l’intent d’allunyar el perill. Quan semblava que els tres punts viatjarien de tornada cap a Sant Cugat, un penal en contra al 89′ de partit va servir a les del Baix Llobregat per fer l’empat definitiu gràcies a María Baños. Ara, el Primer Equip Femení és 3r a la classificació amb 19 punts, tres menys que l’Igualada, que seran les pròximes rivals. El partit es disputarà el diumenge 11 de desembre, a les 16h, a la ZEM Jaume Tubau.

Us animem a totes i a tots a venir a animar els bucs insígnia del Sant Cugat F.C. a la tornada del Pont!

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat