El Primer Equip Masculí va guanyar per 1 – 0 a l’Horta i suma la seva tercera victòria consecutiva en lliga.

Els d’Oriol Alcázar es van avançar al marcador en una jugada de pilota aturada. A la mitja hora de joc, Raül Manso rematava amb el cap al primer pal un servei de banda llarg des de l’esquerra de l’atac vermell-i-negre. La resta del partit va ser de domini local però sense ocasions molt clares de gol. Els visitants, per la seva part, no van aconseguir posar en perill real la porteria de Guillem Nadal. És, de fet, la primera jornada que el Primer Equip acaba amb la porteria a zero aquesta temporada.

Nou punts consecutius que ha aconseguit el SantCu davant San Mauro, Tàrrega i Horta situen l’equip amb 15 punts a la quarta posició del Grup 2 de Primera Catalana, que donaria accés directe a la nova SuperLliga Catalana en acabar la temporada.

Aquest proper diumenge 27 de novembre, a les 12h, Unificació Llefià – Sant Cugat. Els locals són cinquens amb 14 punts.