El Primer Equip Femení va aconseguir una convincent victòria per 5 – 1 a la ZEM Jaume Tubau contra el Terrassa, un dels rivals directes en la lluita per arribar a la fase d’ascens de la Preferent Femenina.

El partit no començava amb bon peu per les de Nacho Casanova. Al minut 3 s’avançava el Terrassa amb un gol de rebot després de picar al pal. Les vermell-i-negres es van anar refent amb bon joc i al minut 22 i al 26, Carme Peirau primer i Laura Sesé després donaven la volta al marcador amb dos gols d’intel·ligència dins l’àrea. Totes dues recollien dues pilotes mortes a l’àrea petita després de centrades des de línia de fons.

Abans del descans, el SantCu podria haver ampliat l’avantatge amb un penal que va aturar la portera visitant, i també podria haver anat a vestidors amb empat. En aquest cas, la portera Laura Sánchez va fer una bona aturada per evitar-ho. De fet, Sánchez va completar un molt bon partit.

Després del descans, festival golejador local. Primer al 51′ Cris Albella des de 30 metres engaltava un xut que no podia aturar la portera rival. Al 66 de joc, Ari Forment recollia una centrada des de la dreta per treure’s un xut sec al pal curt. I al 78′, Cris Albella aconseguia el seu doblet particular rematant de primeres una centrada des de la dreta.

El SantCu és ara tercer amb 18 punts, a un de les segones classificades, l’Igualada, i a sis de les líders, l’AEM Lleida. Diumenge, a les 16h, nou duel directe. Les de Nacho Casanova visiten el camp del Viladecans, que són quartes amb 14 punts, quatre menys que les vermell-i-negres.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat