El proper dissabte dia 6, en la Ciutat Esportiva Dani Jarque, farem història quan els nostres Alevins, els Infantils i els Cadets s’enfrontin als primers equips del RCD Espanyol.
– A les 13h30: Alevins Preferent RCD Espanyol A – Sant Cugat FC A.
– A les 15h00: Infantils Divisió d’Honor RCD Espanyol A – Sant Cugat FC A.
– A les 16h45: Cadets Divisió d’Honor RCD Espanyol A – Sant Cugat FC A.
Són les màximes categories possibles (Divisions d’Honor i Preferent) com a premi a una tasca d’anys en el futbol base del SantCu. La feina, el compromís i la professionalitat del cos tècnic han donat com a resultat que el nostre club s’enfronti als millors equips dels millors clubs de Catalunya. Enguany, la casualitat del calendari ha fet la resta i el proper dissabte dia 6 serà una festa d’alta qualitat quan els tres “A” de l’Espanyol rebin consecutivament als tres “A” del SantCu en la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Som Vermell-i-Negres, Som el Sant Cugat!
Twitter: @SantCugatFC
Instagram: @SantCugatFC
Web: santcu.cat